Norris si myslí, že McLaren v Bahrajne môže doplatiť na svoje slabiny: Red Bull sa dotiahol | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen bol dôvodom nudných sezón 2022 a 2023 a mnohí fanúšikovia ho práve z tohto dôvodu preklínali. Dnes máme pocit, že holandský šampión je naša jediná nádej na vyrovnaný šampionát v tomto roku. Po predsezónnych testoch a úvodných dvoch pretekoch sezóny mnohí tento ročník odpisovali. Ukazuje sa však, že McLaren naďalej nie je schopný naplno využiť ponúkané príležitosti, kým Max Verstappen je viac schopný vyťažiť z každej situácie viac ako sto percent.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/194359/norris-si-mysli-ze-mclaren-v-bahrajne-moze-doplatit-na-svoje-slabiny-red-bull-sa-dotiahol

Koho sa snazi Lando oklamat? :grin:

• v Australii dostaval sekundu na kolo, ked mu po par kolach odisli gumy a az do chyb pilotov boli McLareny vo vlastnej lige
  • v Cine dostal 16 sekund a to pravdepodobne Piastri na cele nesiel naplno
  • v Japonsku to Max rozhodol perfektnym kvalifikacnym kolom, zatial co piloti McLarenu ju vyslovene pokazili, stacilo by im aj dobre kolo bez chyb. Keby startovali pred nim, tak mu ujdu a vyhraju o 10-20-30 sekund

RB nie je na tom najhorsie v porovnani s inymi, no v porovnani s McL je na tom so svojim monopostom dost zle.

4 Likes

ano v australii to bola dominancia mclarenu… v cine si za to manko mohol max sam spackanym startom… tempo mal potom velmi dobre… a v japonsku to auto bolo mozno o nejaku desatinu dve slabsie od mclarenu ale ani nahodou nebolo stvrte auto, urcite bolo lepsie ako ferrari a bolo zrejme niekde na urovni mercedesu

Místní fanatici stejně budou neustále dokola tvrdit jak je RB nejsilnější auto, a zároveň budou tvrdit jak je RB v úpadku a tým se rozpadá :rofl: :rofl:

3 Likes

V podstate suhlasim, akurat by som Cinu zhrnul tak, ze startom si urcite nepomohol, no potom jazdil v pomerne cistom vzduchu a tak ci tak tempom nestacil ani na Mercedes, nie to este na McLaren (hoci tie rozdiely na McLaren boli mensie ako v Australii).

1 Like

Jn, protože máš v hlavě prázdno a nevíš, že přišli o dominantní náskok, ale to neznamená, že jsou automaticky nejpomalejší. Ty jsi moc inteligence nepobral co?

1 Like

Honzi dnes si nejaký nevrlý, čo sa vám na HR nakopili papierovačky? Mal by si si dať pauzu na den dva, prestávaš to tu zvládať.

3 Likes

Ti rikam, ze meli skupinovej sex chat a panice nad tebou zrovna nepozvali :rofl:

3 Likes

Oyebali ho tým, že ho neoyebali. Tak? :joy:

1 Like

Hlavne si dej bacha ty. Ta pozornost, kterou ti dava, urcite neni jen tak… :grin: Az to prijde, budu verit tomu, ze se rozhodnes spravne :rofl:

1 Like

To se nevylučuje. Těží ještě z působení Adriana. :blush:

Škoda je, že došlo k umělému zmrazení motorů, a to jen aby Honda dostala šanci. Nebýt toho, tak je to dnes o souboji týmů s motory Mercedes a Ferrari.

RedBull je na vrcholu díky Newymu a profitu ze zmrazení vývoje motorů.

No chudak ma to tazke. Nema sa z coho tesit, ked jeho milacik uz nikdy nic nevyhra a zamiesa kartami akurat tak doma s kamaratmi :joy:

2 Likes

Jedini fanatici ste tu vy traja s Josom a botami an cele co tu chodite stale vyplakvat aky maju McL dominantny monopost a vzdy po zavode sa sem pridete ukajat na tom ako to zase verstapen dokazal na 4najrychlejsom monoposte :smiley:
obycajni hejteri co sa sem chodia ventilovat

2 Likes

Tak Lando podava zvlastni rozhovory a je chybou Zaka a jeho teamu, ze to nezvladaji ukocirovat. Ale to je jejich vec a Lando je jakej je a snad mu to pomaha.

Kazdopadne spis verim hodnoceni Maxe, datum a tomu co jsem videl v Suzuce a tady souhlasim s @Jos_Is_Back

Kazdopadne, pokud ma Lando pravdu, tak ma s nejvetsi pravdepodobnosti po titulu. Protoze dva kohouti na jednom smetisti bojujici proti sobe tu lisku z kurniku proste nevyzenou. Max jim stridave ukradne tolik velikonocnich vajicek, ze mu to na titul bude stacit.

Mercedes v ere Lewise a Waltteriho je taky nechal bojovat jen kdyz to bylo lozeny. V 21 byl Waltteri jen testovac motoru a potencialni brzda pro Maxe. A takhle taktika jim nevysla jen diky obrovske smule (nebudu se tu hadat a resit konspirace a fail Latifiho).

Bud ma McLaren naskok a pak to resit nemusi, nebo ho nema a resit to musi. Ale jak jsem rekl, posledni dobou si myslim ze tyhle reci Landa mu maji jen pomoc od tlaku. A pokud to funguje, tak smele do toho.

1 Like

Ak si si nevsimol, posledny zavod jazdil za Verstapenom. Preto velmi dobre vie, aku rychlost maju oni a aku ma RB.

Co ideme robit do konca sezony, ked si nam tu naserviroval dve moznosti z dvoch :smiley:
Bud sa stanem milionarom, alebo nie. kadopadne budem mat pravdu :smiley:

Kdepak mate jeste dalsi. Mit dominantni auto a resit to, nebo nemit a neresit to.
Takze bud se stat milionarem ale ztratit klicek od trezoru, nebo byt milionarem a koupit si zlatej retez a nastvat vsechny kolem :grin: :wink:

To ze jezdil Lando celej zavod za Maxem jsem si vsiml moc dobre a moc me to potesilo. :sweat_smile:

A jestli to vi? Tak OK. Za me pokud je to pravda, tak super. Pokud ma mit Max sanci na titul a je s tim spojeno to, ze ho nekteri nebudou povazovat za zazracneho pilota? Za me v pohode. Ja vim lepe nez kdokoliv jiny komu fandim. Vcetne Maxe. :grin:

1 Like

Ale vždyť máš hezkou McLaren papaya kšiltovku. :kissing:

3 Likes

To je nahradny kabat, ak by…

Musis si to prohlednout lepe zlato.

Ale Max a McLaren? To nevim, Zak ho nechce a nejak mi tam ani nepasuje.

Ale Mercedes, to je jina pisen. 🫠

3 Likes