Norris si môže spytovať svedomie: Som z dneška sklamaný | Magazín F1 - F1online.sk

Kvalifikačná nehoda spravila Landovi Norrisovi veľký škrt cez rozpočet. Namiesto toho, aby si v nedeľu upevnil pozíciu lídra šampionátu, o ňu s najväčšou pravdepodobnosťou príde. Neráta totiž s tým, že by sa dokázal prebojovať až celkom dopredu. O to viac ho môže mrzieť zbytočná nehoda.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/196049/norris-si-moze-spytovat-svedomie-som-z-dneska-sklamany

Ale no tak… Uz len tanecky chybali k tym vysmiatym tvaram so zakom :joy:

??? Nieco mi ušlo? Ci uz spím :joy:

1 Like

To je detail :slight_smile: . Ale máš samozřejmě pravdu, “nezkompletoval”, “nedoručil”…

1 Like

Na každého občas príde blbé obdobie. Lando ho má teraz, stále je dosť pretekov do konca, stále šanca žije

1 Like

Je super, že to neberie tak tragicky, ako by to podľa niektorých mal brať. Čo ťa nezabije, to ťa posilní. Držím palce je to len piate podujatie a nakoniec aj Verstappen to v 2021 rozbil a nakoniec sa stal majstrom.

2 Likes

Body jsou až zítra. Zítra to v pohodě dožene.

No rozhodne bude mať čo robiť, keďže McLaren tu nemá extra oslnivú maximálku aj keď je rýchly v zákrutách.

Lando je top pilot, zvláda tlak a môže bojovať proti Maxovi kľudne vo vyrovnanom aute, to len Jos je hejter.

Hovorím to už skoro rok, Landa nehejtujem, ale objektívne kritizujem. Koľkokrát má zahodiť víťazstvo v najlepšom aute, aby vám to doplo? :grin:

2 Likes

Kluk to potřebuje uklidnit.

Pilot c.1 se zitra rozbije o zed jako dneska Norris.

Akurat, ze najlepsie auto ma Verstapen uz 5rok :fu:
Ale ako pisu hore, Lando je trieda on to dozenie aspon na stupne vitazov :smiley:

Lando by už potreboval liečbu šokom, t.j. aby mu už Zak po takejto session brutálne naložil, nakričal naňho a trochu ním zatriasol. Lebo nič iné nepomôže.

Však máte Piastriho. Ten titul letos doveze.

1 Like

Není všem dnům konec, ale teda, u Landa je vidět že ten tlak je pořádnej prevít a má s tím velké problémy.

1 Like

Ty si dobre mimo. Druha moznost je ze trollujes ale nejde ti to. :joy:

1 Like

Jako tvoje 1? Asi neee, Ham to zabali hned po startu…

Mezi slepymi Oscar kralem… :sunglasses:

Piastri ma dnes sancu utiect Norrisovi a trocha otocit narativ… Lando je skratka labilnejsi na chyby. Ma rychlost, no nejako ju nedokaze vyuzit v klucovych momentoch… Piastrimu sice chyba Landova kvalifikacna rychlost, no na druhej strane, je spolahlivejsi a nerobi zbytocne chyby. Pretek bude hlavne o strategii, uvidime ci sa McLaren poucil po strategickom vyprasku v Japonsku.

Trat je priuzska na predbiehanie, no na druhej strane, sanca na safetycar bude vysoka, takze nic nie je zatial rozhodnute… (pri trocha stasti moze aj Norris vyhrat ak bude v spravny moment na spravnej casti trate pri vyjazde safety caru…)

Piastri měl šanci otočit narativ včera.
“Silnější, odolnější a rychlejší” Piastri nedokázal zajet PP v nejrychlejším autě.