Norris sa v aute cíti ako ryba vo vode: Víťazstvo nie je nemožné | Magazín F1 - F1online.sk

Je McLaren späť? Tento tím si v rokoch 2024 a 2025 odniesol z Maďarska double, ale po zmene pravidiel trochu zaostával. To však možno už neplatí. Nasadenie vylepšení a následný výkon Landa Norrisa v kvalifikácii na Hungaroringu ukazujú pred druhou polovicou sezóny veľký prísľub.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/240950/norris-sa-v-aute-citi-ako-ryba-vo-vode-vitazstvo-nie-je-nemozne

Jo! Hlavně, aby tenhle krok byl opravdu dopředu, ne jeden tam a dva zpátky… Lando vypadá zatím opravdu výborně.

1 lajk

Zasluzeny pole odjazdil paradnu Q, zajtra ale dufam ze sa prva dvojka na starte prehodi​:squinting_face_with_tongue::squinting_face_with_tongue:

A próóóč :smile: ? Mně se to takhle líbí…

1 lajk

Vidim ze tu charlesovi moc neprajete, tak to tu niekto musi vyvazovat

3 lajkov

Ale já přeju i Charlesovi, taky už by potřeboval pořádný úspěch. Lando je moje srdcovka, to je jasné, nicméně pokrok Ferrari mě těší. Málo platné, je to pořád legenda a od posledního titulu nějaká doba uběhla. Mezitím pořídil Mercedes, Red Bull, McLaren, tak když to zase jednou bude Ferrari, budu jim to přát.

1 lajk

Nikdo letos nejezdí tak dobře jako Lando. Vítězství musí být Landa. To je jasné.