Platy pilotov nie sú vo Formule 1 oficiálne zverejňované, čo otvára príležitosť rôznym mediálnym zdrojom, ale tiež „zdrojom“, aby vo veľkom prinášali „zaručené“ informácie o platových podmienkach pilotov. Nové kontrakty Maxa Verstappena a Landa Norrisa im k tomu priniesli ideálnu príležitosť.
Raz by som chcel pochopit naco je komu 100mil rocne…alebo viac ako 10mil rocne a ako take cisla este mozu byt motivaciou…co clovek potrebuje v tom zivote vlastnit aby potreboval take cifry? Ved to nema sancu minut ani piata generacia po nich…
Taky jsem si to myslel … a pak kdyz posloucham pribehy tech lidi co vyhrali “ milionove Jackpoty” a za par let byli na mizině .. si rikam, ze asi plati, ze s jidlem roste chut ..
Ale ano.. tolik penez uz neni o kupovani ci utraceni .. ale o “investovani” , ktere se muze nekdy slusne receno nepodarit .. viz nekteri nasi hokejiste, fotbaliste atd ..
Z toho týmu se dá vyčíst o Landovi mnohem více.
V první řadě se jedná o chytrého kluka, který určitě nezakrní a má široký okruh zájmů.
Motoristický sport je pro něj opravdu vším.
Mladým jezdcům může dělat manažering, který je sám o sobě velice slušný byznys.
K mínusům bych mohl přidat pouze obavy, že starosti o svůj tým mu můžou odvádět pozornost od boje o titul. Byl bych hodně nerad, kdyby následoval Ricciho.
Jestli má obchodní buňky po otci, tak se o něj nebojím. A v F1 si hlavní cíl už splnil, teď už bude všechno navíc. Auto se mi líbí, ale je jasné, že nejsem objektivní .
U Landa je zřetelně vidět, že má všech pět pohromadě. Však taky nebývá moc jezdců, kteří by měli svůj vlastní tým už během svého aktívního působení. Jako první mě napadl Kimi, který měl motocrossový tým.