Taky si myslím, že to padne, hodně to rozšířili a prodloužili DRS zonu o 103 metrů
Na Asseto som skúšal novú Monzu aj na simulátore a T1 je omnoho ľahšia. Môžeš to poslať o trochu neskôr a mať stále dobrý výjazd. Ale tak odstránili tú skratku čo urobil LEC 2019. Pokiaľ prebrzdis skončíš v tráve
Trochu se bojím toho, že FIA po Belgii bude radši DRS zony prodlužovat za každou cenu
Jinak napíšu to tady před FP, AM bude podle mě extrémně slabej tenhle víkend a budou bojovat o to, aby se dostali vůbec z Q1.
Taky mám obavy, už loni žádná sláva.
I na ten blbej bod to nebude. Williams, Haas, možná i Sauber skrz top speedy budou před nima, bude to strašná bída
Co čtu reakce jezdců, obecně ty změny nejsou přijímány pozitivně
Kdy naposledy dělala FIA změny na okruhu, které byly pozitivní?
Koukám jedním okem na trénink trojek a je to docela dobrodružství. Už naházeli na trať po výletech tolik kačírku, že je RF .
Podle mě ten novej asfalt bude dělat obrovskej problém celej víkend
No je to otázka, jestli to za dnešek+zítřek všichni dohromady trochu “napatinují” . Fakt je taky, že tihle kluci jsou blázni a určitá divočina se od nich musí čekat vždycky.
To jo, ale nemyslím si, že se to nagumuje, myslím, že uvidíme hodně crashů ve všech sériích tenhle víkend