Tomu sa neda cudovat
Bezprecedentna Monza 25 (neprijata nie len odbornikmi, ale jasne aj divakmi) bola jedna z rozhodujucich tuto sezonu (resp. spustac udalosti).
Oscarovi to muselo uskodit. Ako velmi, tazko povedat (niekedy vsak staci mala negativna zmena na zasadny vplyv), ale namiesto podpory ako lider sampionatu (a to nikto nechcel z Landa robit dvojku), dostal opak a Singapur divny pristup zopakoval a zabetonoval Oscarovu situaciu (neg. spiralu).
Pamatam si ako sa minulu sezonu pisalo, ze Lando trpi (a tym sa odovodnovali iste veci), ked neurobili z Oscara dvojku, lebo neciti dostatocnu podporu v boji o titul, v ktorom bol, hoci v realite skor teoreticky (vysoka bodova strata). Teraz su obaja jazdci McLarenu realne v boji o titul a Oscarovi nema uskodit ked ma bez viny pustat poziciu ako lider sampionatu? 
No a spojme si to s jeho znacne mensimi skusenostami ako ma Lando (Max este viac) a potom sa istym udalostiam neda cudovat. Jeho problemy uz upgradami nevyriesia (ako urobili napr. Landovi so zavesenim), tie stopli, cize pochybujem, ze trend sa zmeni.
Kazdopadne je extremne tazke (ak niekedy nemozne) manazovat dvoch vyrovnanych, ambicioznych top jazdcov, k vseobecnej spokojnosti. Oscara mi je luto, no Landa z nicoho nevinim. Jazdi posledne VC vyborne a ak ziska titul, s usmevom mu zatlieskam