Norris sa nechce hrať na neomylného: Toto bola moja chyba | Magazín F1 - F1online.sk

Vrcholoví športovci si spravidla nechcú priznať chybu, a aj vďaka pocitu svojej neomylnosti si upevňujú sebavedomie a podávajú svoje maximálne výkony. Lando Norris však k týmto jazdcom nepatrí a keď spraví chybu, je pripravený prevziať za ňu zodpovednosť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/204973/norris-sa-nechce-hrat-na-neomylneho-toto-bola-moja-chyba

Lando je jaký je a nezmění se, ať už je to dobře nebo špatně. Maximálně ho do budoucna trochu zocelí ta psychomasáž, kterou formou veřejného probírání jeho mentality skoro nepřetržitě dostává.

2 Likes

V tomto prípade si myslím, že tá jeho povaha bola veľmi prospešná. V podstate sa na tú nehodu rýchlo zabudlo a v tíme vyzerá byť všetko v poriadku. Neviem si predstaviť, čo by bolo, keby bol neústupčivý a nepriznal by si vinu. Za mňa má za toto Lando palec hore… Trochu ale pravda je, že mal aj trochu šťastie…Ak by bol Oscarovi zničil závod, asi by ani ospravedlnenie nepomohlo :smiley:

To je pravda. Na druhou stranu, co by mu udělali? Kolizí mezi kolegy bylo víc a nepamatuju si, že by to pro jednoho z jezdců mělo nějaké konkrétní následky.

Tím nejaké konkrétne potrestanie by spravil asi ťažko…ale minimálne by sa s Landom porozprávali inak(prísnejšie)… a hlavne následky do ďalšej časti šampionátu to mohlo mať rôzne… napríklad pohoda v tíme by po takomto niečom asi nebola najlepšia… Oscar by mohol mať v tíme trochu navrch oproti Landovi… zároveň by Oscar mohol začať jazdiť za hranou dovoleného a ľahko by mohlo dôjsť k podobnému ostrému boju ako v 2016 medzi Nicom a Lewisom… Takto je ale všetko v poriadku… Tím to ani poriadne riešiť nemusel pretože Lando si uznal chybu hneď a ospravedlnil sa… Oscar nič nestratil, nemusí mať v sebe pocit odplaty … a papaya rules sa nemenia… toto by sa v RB pri Maxovi nestalo… ani vo Ferrari sa čias Schumiho… nehovorím o Sennovi :smiley: preto tá pochvala pre Landa a dôkaz, že jeho povaha nie je vždy na škodu…

1 Like