Norris sa chce poučiť zo svojho „dosť trápneho“ štartu | Magazín F1 - F1online.sk

Ne, já jsem zábrany neztratil, já jen reaguju stejnou mincí na ně.

1 Like

V hospode by mu tata ty holky zlomil vaz a odinstaloval hlavu pilkou na zelezo.

1 Like

Reagujes na to co si tu zacal ty sam

Lenze tebe to vysvetlit nejde, ego nepusti

2 Likes

Neeeeeeee, ted zase prijde tocka o nackovi, zbytecnym narode a multibanu… To uz tu dnes bylo tak 6x, ne?

1 Like

Nech toho Josi. Napsal něco blbě. OK, nedělá se to a neumí se omluvit, ale vy ho provokujete.

Tohle už fakt zachází daleko. Vím že vám nemůžu nic říkat a ani nechci, ale tohle úplně ničí to fórum.

Reálně přeci nevěříš, ze je Honza takovej ne? To mi neříkej.

No to je můj poslední apel v téhle věci. Delejte jak umite.

4 Likes

To tiez neviem kde vyhrabali, ze si cosi pisal o zbytocnosti slovakov

Ale tak hogr si casto schvalne zamiena uzivatelov aby mu to sedelo do narrativu plačka, proti ktoremu je cely svet, takze pohoda

Ty ten nadchazejici souboj o titul snad neprezijes :bowing_man: uz se ani s kamosema nebavis.

Christian_Horner je rAstor, co to tu psal.

2 Likes

Ja nevim, co ti na to mam napsat… Uz jsem ti rikal, ze na tohle tema se nevtipkuje ani v nejdebilnejsi srande. Vidis to jinak, respektuju to. Ty zase respektuj, ze to mam ja postaveny jinak.

Veru, toto je úplné dno aké tu ešte nebolo:

Nech je to akýkoľvek hlupák, ale napísať toto, to musíš byť iná sviňa neľudská. Odpad a podčlovek tento nechutný zubatý prefetovaný pedofilný netvor.

1 Like

Jj tak jak ty si hogar

Pôvodne som si myslel, že to je len nejaký nolife internetový provokatér, čo nemá reálny život, a tak sa upol na toto fórum, ale povedz mi, čo za človeka napíše niekomu, kto nemá rodičov, toto:

???

To už nie je o nejakom F1 fóre. Keby to napísal mne alebo mal podobnú poznámku na moje dieťa ako mal na to dievča, tak sadnem do auta a za dve hodiny by mal na večeru obrubník. (aspoň by mi mohol ukázať to svoje Porsche a presvedčiť sa, či si ja moje auto vymýšľam, dva v jednom)

(samozrejme to ber metaforicky, aby sa tu zas niekto nerozplakal, že sa tu niekto vyhráža (pričom jediná fyzická vyhrážka tu bola dávno od Shitnera ku mne))

Tak Situs se k tomu přihlásil. On nelže o tom, že tu neměl jiný účty.

Hele Josi, já tě nesoudím a vím jak to tu chodí a kdo to ničí.

Ale v tomhle se už angažovat nebudu, promiň. Svůj názor jsem napsal.

Pokud jde o ty ztracené rodiče, je mi to líto.

2 Likes

Už toho nech. Ty jsi byl první co tu psal, že něčí rodiče jsou sourozenci, ty jsi byl ten, co tu shazoval na základě vzhledu, vzdělání a práce. Nedělej tu zase, jak ty nic a jen se bráníš. Celou špínu si tu rozjel ty. Kdyby si po prvním banu už nedolezl, tak by byl klid

1 Like

Ok ježku, hodně jsem ustřelil s těmi rodičema, za to se ti omlouvám.

3 Likes

No a co budes delat kdyz Emil titul neziska, nechces nam tady nechat telefon?

Tvl, tak to nevim… Chleba to asi nezlevni a muj zivot se nezmeni. Ja se spis tajne modlim, aby 2026 nebyl propadak jak blazen. Chces tu zanechat tel. cislo nebo celej telefon?

1 Like

Tak Emil auto nevyviji, ona ta auta uz dojizdi jen setrvacnosti, ted uz to neni o technice, ale ciste o psychice.

Ja myslel pravidla a zavody celkove. RBR moc neverim, kdyz elektrickou cast ma pod stitem ford…