Ne, já jsem zábrany neztratil, já jen reaguju stejnou mincí na ně.
V hospode by mu tata ty holky zlomil vaz a odinstaloval hlavu pilkou na zelezo.
Reagujes na to co si tu zacal ty sam
Lenze tebe to vysvetlit nejde, ego nepusti
Neeeeeeee, ted zase prijde tocka o nackovi, zbytecnym narode a multibanu… To uz tu dnes bylo tak 6x, ne?
Nech toho Josi. Napsal něco blbě. OK, nedělá se to a neumí se omluvit, ale vy ho provokujete.
Tohle už fakt zachází daleko. Vím že vám nemůžu nic říkat a ani nechci, ale tohle úplně ničí to fórum.
Reálně přeci nevěříš, ze je Honza takovej ne? To mi neříkej.
No to je můj poslední apel v téhle věci. Delejte jak umite.
To tiez neviem kde vyhrabali, ze si cosi pisal o zbytocnosti slovakov
Ale tak hogr si casto schvalne zamiena uzivatelov aby mu to sedelo do narrativu plačka, proti ktoremu je cely svet, takze pohoda
Ty ten nadchazejici souboj o titul snad neprezijes
uz se ani s kamosema nebavis.
Christian_Horner je rAstor, co to tu psal.
Ja nevim, co ti na to mam napsat… Uz jsem ti rikal, ze na tohle tema se nevtipkuje ani v nejdebilnejsi srande. Vidis to jinak, respektuju to. Ty zase respektuj, ze to mam ja postaveny jinak.
Veru, toto je úplné dno aké tu ešte nebolo:
Nech je to akýkoľvek hlupák, ale napísať toto, to musíš byť iná sviňa neľudská. Odpad a podčlovek tento nechutný zubatý prefetovaný pedofilný netvor.
Jj tak jak ty si hogar
Pôvodne som si myslel, že to je len nejaký nolife internetový provokatér, čo nemá reálny život, a tak sa upol na toto fórum, ale povedz mi, čo za človeka napíše niekomu, kto nemá rodičov, toto:
???
To už nie je o nejakom F1 fóre. Keby to napísal mne alebo mal podobnú poznámku na moje dieťa ako mal na to dievča, tak sadnem do auta a za dve hodiny by mal na večeru obrubník. (aspoň by mi mohol ukázať to svoje Porsche a presvedčiť sa, či si ja moje auto vymýšľam, dva v jednom)
(samozrejme to ber metaforicky, aby sa tu zas niekto nerozplakal, že sa tu niekto vyhráža (pričom jediná fyzická vyhrážka tu bola dávno od Shitnera ku mne))
Tak Situs se k tomu přihlásil. On nelže o tom, že tu neměl jiný účty.
Hele Josi, já tě nesoudím a vím jak to tu chodí a kdo to ničí.
Ale v tomhle se už angažovat nebudu, promiň. Svůj názor jsem napsal.
Pokud jde o ty ztracené rodiče, je mi to líto.
Už toho nech. Ty jsi byl první co tu psal, že něčí rodiče jsou sourozenci, ty jsi byl ten, co tu shazoval na základě vzhledu, vzdělání a práce. Nedělej tu zase, jak ty nic a jen se bráníš. Celou špínu si tu rozjel ty. Kdyby si po prvním banu už nedolezl, tak by byl klid
Ok ježku, hodně jsem ustřelil s těmi rodičema, za to se ti omlouvám.
No a co budes delat kdyz Emil titul neziska, nechces nam tady nechat telefon?
Tvl, tak to nevim… Chleba to asi nezlevni a muj zivot se nezmeni. Ja se spis tajne modlim, aby 2026 nebyl propadak jak blazen. Chces tu zanechat tel. cislo nebo celej telefon?
Tak Emil auto nevyviji, ona ta auta uz dojizdi jen setrvacnosti, ted uz to neni o technice, ale ciste o psychice.
Ja myslel pravidla a zavody celkove. RBR moc neverim, kdyz elektrickou cast ma pod stitem ford…