Ja tu o tom klamem alebo co?
Dneska si akurat ukazal aky si bezpaterni uzivatel, mne stacilo
Mozno ti spravim radost uz po AD
Ja tu o tom klamem alebo co?
Dneska si akurat ukazal aky si bezpaterni uzivatel, mne stacilo
Mozno ti spravim radost uz po AD
To uz nevyzehlis
Dostaval si za to že jsi Hogar, ted budeš dostavat za to že nejsi Hogar.
Nikdo nevi co chystaji, obecne zavedeni motoru do provozu trva minimalne jednu sezonu, byl by trochu zazrak kdyby pristi rok dominovali.
V pohode, ja ťa chápem. Ja ti len vysvetľujem prečo si myslím, že on je špina a chrapúň aj v reálnom živote. 
To písal ježkovi, nie mne. Keby to napísal mne, tak teraz asi nie je online. (možno by mu vypadol internet) 
Ty ztracení rodiče jsou tvoji?
Pokud ano, tak co mohu soudit z tohoto fóra, a už se tu nějakou dobu zname, tak by na tebe byli pyšní. Je mi to lito, jak jsem psal.
Mě napadlo, že to bude někdo jinej, tak jsem to nenapsal personifikaně. Ale pro jistotu.
Dosť blbé, že keby ťa tu nedissujem za to, tak sa neospravedlníš, ale predsa lepšie neskoro ako vôbec.
Ešte skús takto precitnúť a zobrať späť tú sexistickú narážku na 14-ročné dievča.
To asi ani nikdo nepredpoklada. Ale ford EVcka/hybridy neumi. Ostatni automobilky maji uz zkusenosti s cistejma EV a hybridama jako takovyma. Honda i mercedes muzou byt hodne dobry. Bohuzel takovou duveru ve ford nemam. :’)
OK. Taktiež príjemný nielen formulový víkend.
To nemuzes vedet, nech se prekvapit, no a kdyby neco pristi rok muzes fandit nekomu jinemu, docasne.
Srdcovka je Williams. A nejsem clovek, co fandi uspechu. Zustanu tedy u Williamsu a Maxe, diky.
//Lindblad taky vypada zajimave mimochodem…
Tak Williams, pokud udrzi liniii, muze se hned z uvodu celeho cyklu etablovat v top 5 a ziskat zajimavou pozici na uspesny vyvoj.
Diky ale neriesil by som to tu uz… napisaneho bolo uz az prilis a zbytocneho balastu
Ale dik
Co znamená Hogar? 
Měli by jsme něco řešit, teď je ta chvíle 
Vowles je mi strasne sympatickej. Zeru jejich videa, kde je nejakej kousek s nim. Ma kolem sebe dobrou auru a je neskutecne chytrej. A jako bonus byl v teamu, ktery tahnul snuru 8 viteznejch PK. Ma znalosti a zkusenosti, jak tym pozvednout a zlepsit. Takze ja doufam, ze to bude, jak pises top 5 nebo nic. 
Lindblad, hele reknu ti to takhle, nemaj tam realne koho posadit, Hadjar se tam nehrne, je to jasne ohrozeni kariery, to nechces.