Norris: Russell je jasný favorit, ale snaží sa tváriť akoby nič | Magazín F1 - F1online.sk

Lando Norris sa po Maxovi Verstappenovi stal ďalším majstrom sveta novej generácie pilotov. Za ním však stále stojí dlhý rad kandidátov ako George Russell, Charles Leclerc, Alex Albon, Pierre Gasly a ďalší. Na Landovi v novom roku cítiť úľavu a už podpichol svojho krajana Russella, ktorý je s Mercedesom podľa jeho slov jasným favoritom na titul v novej sezóne.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/225957/norris-russell-je-jasny-favorit-ale-snazi-sa-tvarit-akoby-nic

Presne tak!Russill je najvacsi favorit,kedze Mercedes je jasne najrychlejsi.Za Russell by som zaradil Alonsa.Ostatni sa budu tymto dvom chciet zneprijemnit boj o titul,ale Mercedes a Aston a ich jednotky su jasni favoriti.

A McLaren sa na nich nechyta ?
Pride prvy zavod a kopa teorii co tu citame posledne tyzdne padne ako ten jednodnovy sneh co napadol :smiley: A potom budu zase reco, ja som to vravel.

Tak zmena merania kompresného pomeru by mala byť na svete a merať sa má za tepla. Tak som zvedavý ako Mercedes zareaguje.

Analytik Zorko opäť úraduje :rofl:

Norris zkusene rozehrava partii a tlaci Russella pod tlak jeste nezacali :laughing:

1 Like

Neuveritelne.
Norris uz vie, ze McLaren ma horsie aero ako Mercedes, pritom posledne 4 roky to bolo opacne.
Ze Newey nevymyslel majstrovske auto (pritom to dokazal takmer vzdy …)
A uz vie presne, aky budu mat sezonny vyvoj, kazda jedna stajna vratane podvodnikov z Mercedesu …

Aj Massa sa skoro stal majstrom sveta.

Doufám, že žalobou.