Napsat, že dali Vettela bokem potom, co Binotto ho určil jako jedničku ještě před začátkem sezóny 2019 je víc, než vtipné
To bolo normálne, mali dve jednotky, a oni vsadili na toho mladšieho s lepšou perspektívou. 
Od kdy? Od 2020? Nějak to tam nebylo vidět, protože ještě v Singapuru 2019 dopomohli strategicky Vettelovi k výhře, i když první část závodu byla pro Leclerca
…jako, taky ten vyhazov takto můžeš popsat 
Sám jsi napsal, že Ferrari dalo Vettela bokem a najednou se nám snažíš své vlastní slova převrátit vzhůru nohama a ještě to svést na druhé?
Přečti si ještě jednou co jsi sám napsal a trochu nad svými vlastními slovy zapřemýšlej.
Zrejme potom, ako sa ohlásilo, že už nebudú podpisovať nový kontrakt. 
Keď ti to tak sedí, tak si to tak viď, nebol to defacto “padák”, len sa nedohodli, obe strany mali iné podmienky, toť vše. 
Ja som o tom popremýšľal, preto som použil slová “v podstate” a bokom som dal do úvodzoviek, presne som vedel, že sa takéhoto slovíčkarenia chytíš, lebo máš očividnú zaujatosť voči Sebovi, tak aj ty o tom trocha popremýšľaj, ako byť viac nestranný.

No, víme že Vettel chtěl pokračovat a byl to pro něj šok že s ním již nepočítaj, bylo to jednostranné. Samo nemusíme používat slova vyhazov atd, prostě mu další smlouvu nenabídli a vzali Sainze.
Ved s vettellom spravili stejnu habaduru ako so Sainzom
Takisto sa dohodli s inym pilotom a vettelovi/ sainzovi bolo len oznamene
Tak to někdy chodí
Pro Sainze to byl taky šok. Vettela už podle mě prostě nechtěli, u Sainze to bylo zase spíše o tom že chtěli Hama, tak musel vyklidit pozici.
Nezáleží jestli Vettela mám nebo nemám rád. I když někoho nemusím, tak se vždy snažím posuzovat spravedlně a i když má Vettel čtyři tituly, tak mě nikdy jako zdatný šampion nepřesvědčil.
Jenže Sainze vyměnili za sedminásobného mistra světa, kdežto čtyřnásobného Vettela vyměnili za jezdce, který ještě nic nedokázal.
Ferdo, nezlob se, ale neexistuje bezcennější hodnocení než “on mě nepřesvědčil”. To si můžeš vymyslet cokoli s tím, že je to prostě názor. Jestli ale nebereš v úvahu objektivně dosažené výsledky, tak platí to okřídlené “názor je jako …ehm… arschloch. Každý má nějaký.”
Jsou jezdci, kteří nikdy nic velkého nevyhráli a přesto odváděli tak vynikající práci, že si jich celý svět považoval. Třeba Jacky Ickx.
No a pak jsou takoví, co získávají tituly z velké části díky tlačence a tím je zase Vettel.
Jak to v RB chodí můžeme v současnosti vídat u Emila, který dostává všechno a týmové dvojky pouze odpadky.
Jacky Ickx nezískal titul mistra světa, ale 2x vicemistra, měl 8 vítězství a 17 pódií v době, kdy bylo nesrovnatelně míň závodů. To byl jezdec určitě velmi vysoké úrovně. Dost pochybuju, že by si vůbec někdo v té době dovolil takhle znevažovat výborné piloty, neřku-li mistry světa - to je spíš taková daň současné doby internetových diskusí.
Považovat Maxe za pouhou tlačenku sice můžeš, máš na to jistě právo, ale vzhledem k dosahovaným výsledkům to vzbuzuje o objektivitě hodnocení pochybnosti. Ale ode mě vše, zase jsem nesplnila slovo
.
Ale já jako pouhou tlačenku nepovažuji ani Vettela, ani Emila. Ale oba využívají-li tlačenky o jaké se třeba Prostovi, Laudovi, Sennovi, nebo Stewartovi nezdálo ani v tom nejdivočejším snu.
Ale absolutní výsledky přeci nejsou všechno na to aby si je mohla porovnávat. Dávat automaticky Vettela nad Jensona jen proto že je to 4 ku 1 na tituly není nejobjektivnější argument, že jo. Já bych si třeba v jednom týmu mezi Jensonem a Vettelem vsadil na Jensona. Je to o tom co každý z nás vypozoroval sledováním, ne jen tím co je v tabulkách. Je to bezcenný pohled? Možná, ale to pak na obou stranách přeci. Pro mě je bezcenný jen pohled tabulek.
Tabulky su fakty, pozorovanie jednotlivca je CASTO subjektivne a nazorove a tendencne
Fakta ale v jakém ohledu? Počtu titulů je to fakt, ale počet titulů ti neukazuje podíl jezdce/techniky ani výkonnosti v sezóně.