Norris priznal, že pochyboval o zisku titulu: Na začiatku sezóny určite | Magazín F1 - F1online.sk

Napsat, že dali Vettela bokem potom, co Binotto ho určil jako jedničku ještě před začátkem sezóny 2019 je víc, než vtipné

1 Like

To bolo normálne, mali dve jednotky, a oni vsadili na toho mladšieho s lepšou perspektívou. :slight_smile:

Od kdy? Od 2020? Nějak to tam nebylo vidět, protože ještě v Singapuru 2019 dopomohli strategicky Vettelovi k výhře, i když první část závodu byla pro Leclerca

…jako, taky ten vyhazov takto můžeš popsat :man_shrugging:

1 Like

Sám jsi napsal, že Ferrari dalo Vettela bokem a najednou se nám snažíš své vlastní slova převrátit vzhůru nohama a ještě to svést na druhé?

Přečti si ještě jednou co jsi sám napsal a trochu nad svými vlastními slovy zapřemýšlej.

Zrejme potom, ako sa ohlásilo, že už nebudú podpisovať nový kontrakt. :slight_smile:

Keď ti to tak sedí, tak si to tak viď, nebol to defacto “padák”, len sa nedohodli, obe strany mali iné podmienky, toť vše. :slight_smile:

Ja som o tom popremýšľal, preto som použil slová “v podstate” a bokom som dal do úvodzoviek, presne som vedel, že sa takéhoto slovíčkarenia chytíš, lebo máš očividnú zaujatosť voči Sebovi, tak aj ty o tom trocha popremýšľaj, ako byť viac nestranný. :slight_smile: :man_shrugging:

3 Likes

No, víme že Vettel chtěl pokračovat a byl to pro něj šok že s ním již nepočítaj, bylo to jednostranné. Samo nemusíme používat slova vyhazov atd, prostě mu další smlouvu nenabídli a vzali Sainze.

3 Likes

Ved s vettellom spravili stejnu habaduru ako so Sainzom

Takisto sa dohodli s inym pilotom a vettelovi/ sainzovi bolo len oznamene

Tak to někdy chodí :man_shrugging: Pro Sainze to byl taky šok. Vettela už podle mě prostě nechtěli, u Sainze to bylo zase spíše o tom že chtěli Hama, tak musel vyklidit pozici.

2 Likes

Nezáleží jestli Vettela mám nebo nemám rád. I když někoho nemusím, tak se vždy snažím posuzovat spravedlně a i když má Vettel čtyři tituly, tak mě nikdy jako zdatný šampion nepřesvědčil.

2 Likes

Jenže Sainze vyměnili za sedminásobného mistra světa, kdežto čtyřnásobného Vettela vyměnili za jezdce, který ještě nic nedokázal.

3 Likes

Ferdo, nezlob se, ale neexistuje bezcennější hodnocení než “on mě nepřesvědčil”. To si můžeš vymyslet cokoli s tím, že je to prostě názor. Jestli ale nebereš v úvahu objektivně dosažené výsledky, tak platí to okřídlené “názor je jako …ehm… arschloch. Každý má nějaký.”

1 Like

Jsou jezdci, kteří nikdy nic velkého nevyhráli a přesto odváděli tak vynikající práci, že si jich celý svět považoval. Třeba Jacky Ickx.
No a pak jsou takoví, co získávají tituly z velké části díky tlačence a tím je zase Vettel.
Jak to v RB chodí můžeme v současnosti vídat u Emila, který dostává všechno a týmové dvojky pouze odpadky.

3 Likes

Jacky Ickx nezískal titul mistra světa, ale 2x vicemistra, měl 8 vítězství a 17 pódií v době, kdy bylo nesrovnatelně míň závodů. To byl jezdec určitě velmi vysoké úrovně. Dost pochybuju, že by si vůbec někdo v té době dovolil takhle znevažovat výborné piloty, neřku-li mistry světa - to je spíš taková daň současné doby internetových diskusí.
Považovat Maxe za pouhou tlačenku sice můžeš, máš na to jistě právo, ale vzhledem k dosahovaným výsledkům to vzbuzuje o objektivitě hodnocení pochybnosti. Ale ode mě vše, zase jsem nesplnila slovo :slight_smile: .

2 Likes

Ale já jako pouhou tlačenku nepovažuji ani Vettela, ani Emila. Ale oba využívají-li tlačenky o jaké se třeba Prostovi, Laudovi, Sennovi, nebo Stewartovi nezdálo ani v tom nejdivočejším snu.

Ale absolutní výsledky přeci nejsou všechno na to aby si je mohla porovnávat. Dávat automaticky Vettela nad Jensona jen proto že je to 4 ku 1 na tituly není nejobjektivnější argument, že jo. Já bych si třeba v jednom týmu mezi Jensonem a Vettelem vsadil na Jensona. Je to o tom co každý z nás vypozoroval sledováním, ne jen tím co je v tabulkách. Je to bezcenný pohled? Možná, ale to pak na obou stranách přeci. Pro mě je bezcenný jen pohled tabulek.

3 Likes

Tabulky su fakty, pozorovanie jednotlivca je CASTO subjektivne a nazorove a tendencne

2 Likes

Fakta ale v jakém ohledu? Počtu titulů je to fakt, ale počet titulů ti neukazuje podíl jezdce/techniky ani výkonnosti v sezóně.

2 Likes