Norris priznal, že pochyboval o zisku titulu: Na začiatku sezóny určite | Magazín F1 - F1online.sk

Tohle je těžké odhadovat, záleží na celkové formě pilotů, auta i prosté náhodě. Ale dobře, budu se snažit být větší optimista :smile: .

1 Like

No to není tajemství, myslím že jsem to i nahlas napsal :grinning:

1 Like

Jako přemýšlím, když vynecháme konstruktivní kritiku na Landa, co zbyde? :thinking: Moc se tady nehejtuje, myslím.

1 Like

Psychicky nestabilní, nejslabší potenciální mistr světa?
Teda, záleží zase na úhlu pohledu, možná to bereš za konstruktivní kritiku :grin:

1 Like

To je velmi na zamyšlenou pro toho nejsilnějšího a nejlepšího…

Však nebol nejaké poleno, ale za posledné obdobie je to právom najslabší titul, ktorý pomaly tiež ani nemusel byť. :slight_smile:
Veď sa na to pozrime, Seb 4 tituly - určite celkovo lepší jazdec, ako Button, potom Hamilton a Rosberg, obidvaja detto, a teraz Max 4 tituly (hádam aj ten piaty, to by bolo legendárne :slight_smile: ), ktorý je určite lepší, ako Rosberg a Seb dokopy, a o niečo lepší, ako Ham, tj. z toho mi vychádza, že Button bol naozaj taký posledný nemastný-neslaný šampión, podobne, ako sa javí zatiaľ Lando, “sorry-not sorry” ale je to tak. :slight_smile:

Zjavne sme boli “zhýčkaní” takou kvalitou jazdcov (akých som menoval predtým), a teraz keď má jeden jazdec, ktorý je o niečo lepší, ako Sainz (a to Carlos tiež nie je poleno ale nie je to Top5 jazdec celého poľa) v rukách monopost, ktorý je už pomaly vyše jeden a pol sezóny celkovo najlepší, a nie je schopný s tým poriadne a súvisle ukazovať, čo by s tým dokázali podľa mňa robiť jazdci, ktorí prejavujú lepšie kvality (menovite už mnou spomínaná trojka = Šárl, George a hlavne Max), tak je jasné, že ten rešpekt nie je až taký zaslúžený resp. povinný uznania. :man_shrugging: :slight_smile:

Buttona hodně podceňuješ.
Sice získal pouze jeden titul, ale taky měl po celou kariéru v F1 pouze jeden vůz, který byl schopen titul získat.
Ve stejném týmu Jenson porazil tři mistry světa. Villeneuvea, Hamiltona dokonce i na celkové body za tři společné roky 672:657 a Alonsa.
Jenson sice jezdil nenápadně, ale čistě a na vodě byl nejmenovaný král.

1 Like

Taky je potřeba dodat i kontext k těm vyhrám nad kolegy.

1 Like

Copak?
Už hledáš výmluvy na obranu Alonsa?

Netřeba, jakmile Honda zlepšila spolehlivost, bylo to jednoznačnou záležitostí :sunglasses: Ale jako já mám Jensona rád, byl dobrej.

3 Likes

Až Honda zlepšila svůj motor, tak to Jenson už v důchodu pouze čůral do Alonsové sedačky v Monaku. :crazy_face:

Ano, jeho poslední závod v F1 kdy se strachy počůral, boural s Pascalem a odnesl si penalizaci která trvá dodnes :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Jaké výmluvy? Sezóna 2016 mluví jasně :kissing_heart:

2 Likes

Jaké strachem? Vždyť to Alonsovi řekl ještě dříve než do jeho vozu sedl.

Nám to nevadí, Ferdo. Strach je přítel člověka, pokud mu nepodlehneš :smiley:

2 Likes

2015 byla přesnější, protože 2017 si Jenson už balil fidlátka do důchodu.

Jdu si obout zimní galoše, tak Vás tady opustím. Budete si muset s Alonsem vystačit sami. :wave:

To si stačíme už dlouhodobě :slightly_smiling_face: :raising_hand_man:

1 Like

Mír a láska. :heart:

Ale figu, dostáva toľko, koľko je mu zaslúžené, vymenoval si veci, ktoré už dávno väčšina ľudí, ktorí vtedy vyrastali - pozná (ako ja). To, čo som napísal ale stále platí, to nie je podceňovanie ale fakt. :slight_smile:
Prečo asi mal počas kariéry len jeden monopost hodný titulu a aj to v podstate celkom náhodou? Netvrdili mi tu všetci, aj pri kritike Hamiltona, že najlepší piloti sa dostávajú do najlepších tímov a väčšinou aj k najlepším monopostom? teda zjavne Button počas kariéry nebol taký oslňujúci aj v rámci padoku aby sa oňho zaujímal nejaký tím, ktorý ašpiroval na titul, pravdaže ešte pred ziskom jeho jedného vyžmýkaného titulu. (áno, potom ho zobral McLaren k Hamovi, ale dovtedy to nebola nejaká sláva, dovtedy to nebol kaliber typu Hamilton, Kimi, Vettel alebo Alonso)

Ja ho “nedissujem”, mne osobne prišiel, ako v pohode týpek, ktorý sa nejakým spôsobom k tomu titulu dostal, aj keď nebol úplne top talent ale skôr taký “best of the rest” s tým, že mal miernu superschopnosť v premenlivých podmienkach (viď. Kanada 2011) :slight_smile: . Ale nebudem si nahovárať, že to bol nejaký podceňovaný talent zase :smiley: , hej, porazil troch majstrov, ale Jaques je Jaques :smiley: , on keď zmenili slicky na drážky, tak akoby pomaly zabudol jazdiť, a nikto by prosím ťa netvrdil, že celkovo je Jenson lepší, ako Hamilton alebo Alonso, bič plíz, to je krepovina roka. :slight_smile: