Norris priznal, že nevie dostať pod kontrolu drobenie gúm: Nie som v tom veľmi dobrý | Magazín F1 - F1online.sk

Chladné počasie v Las Vegas preverí všetky tímy v inej disciplíne, než na ktorú sú zvyknutí. Namiesto toho, aby pneumatiky museli čo najviac chladiť, sa v nevadskej púšti musia snažiť o presný opak; dostatočne ich zohrievať. McLaren je jedným z tímov, ktorý s tým nemá v kvalifikácii problémy, ale v pretekoch to bude mať ťažšie. Norris priznal, že manažovanie gúm môže byť jeho slabinou.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/180069/norris-priznal-ze-nevie-dostat-pod-kontrolu-drobenie-gum-nie-som-v-tom-velmi-dobry

Aspon nejak dobra zprava. Jenze se bojim, ze ten sycak si tu cestu stejne najde. No snad to v nedeli bude Jeho eminenci bavit.

Dnes si zvláštny. Syčák, šampónek. Stalo sa ti niečo???
Dúfam že nie :slightly_smiling_face: Veď to máte v kapse.

1 Like

Ne to neni ve zlem. :grinning:. Ja to tak nemyslim, ale vzdycky kdyz si na nej vzpomenu, tak mi naskoci sweetheart. :grin:.

Omlouvam se. Zavodnik je to skvelej to zase jo.

A to sycak myslim, ze i kdyz se to nezda, stejne nejak na to celo proklickuje, sycak jeden. :grinning:

Jen nehazej flintu do zita. Mohl bych ti tu napsat esej na tema co si o tom vsem myslim. Ale necham si to az to bude pro Maxe lozeny. A zatim si to fakt nemyslim. Ja totiz na rozdil od nekterych Landa jen kvuli Brazilii neodepisuji.

Takze neboj, jeho vykony vidim v trosku jinem svetle nez treba jos a i jini mi spoluverci. :wink:

A mimo Charlese v tuhle chvili jinou hrozbu pro Maxe na rostu nevidim.

3 Likes

To som rád že je všetko v poriadku :slightly_smiling_face:
Pekný večer

3 Likes

Tobe take. Tes se na zavod. :+1:

1 Like

@landofan Já fakt věřím, že ten letošek Landovi hodně dá a že není ani zdaleka tak měkký a labilní, jak se o něm říká.

4 Likes