Norris potvrdil, že v roku 2026 bude jazdiť s majstrovskou jednotkou. Verstappenovi 33 nevonia | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen po štyroch rokoch príde o právo jazdiť s číslom 1, ktoré je v efjednotke vyhradené len pre úradujúceho majstra sveta. Namiesto neho ho bude môcť nosiť na kapote Lando Norris. Britský jazdec potvrdil, že túto výsadu využije.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/223007/norris-potvrdil-ze-v-roku-2026-bude-jazdit-s-majstrovskou-jednotkou-verstappenovi-33-nevonia

Byl tady clanek kde se nad 33 rozplyval.

Ten Lando ale dokáže být ukrutný zákeřák. :crazy_face:

sranda je, ze je to po prvy krat za poslednych 13 rokov, co mal cislo 1 niekto iny ako Hamilton alebo Verstappen…

Zdá sa mi, že Hamilton ho nikdy nemal, ale Vettel áno.

3 Likes

Vettel mal 1 ešte v roku 2014, takže to bude za 12 rokov (2015-2026), okrem toho Hamilton jednotku nepoužil, takže prvýkrát za 11 rokov niekto iný ako Verstappen a za 16 iný ako Verstappen alebo Vettel (a iný tím ako Red Bull)

3 Likes

#MV69

2 Likes

Je to tu

1 Like

69 by mohol nechat na pokoji :slight_smile:
obrázok

perfection_meme(1)
Osobne sa mi to páči viac, ako 33 alebo 1 :slight_smile: , je to viac symetrické a má to niečo do seba.
Nie som obzvlášť fanúšikom takýchto čísel, ako tu v F1ke (1) alebo vo futbale (10 / 7), mne sa páči napríklad 21 (aj keď mám rád párne čísla), to som si dával, ako číslo v F1kovej hre, alebo vždy som to dával na Fife strednému záložníkovi, ktorého som považoval za najviac všestranného (taká typická 8čka). Možno to je aj preto, že 21 nosil Zidane alebo Pirlo, keď hrali za Juve a ich dvoch som považoval za najlepších na svojich pozíciách. :slight_smile:

(PS: Nordy, nedá sa ti napísať DM, tak ti píšem sem, včera si niečo spomínal s tým, ako na Sky spomínali Damona Hilla nejak v spojitosti s Landom, chcel som sa ťa opýtať v tom vlákne, že čo vraveli? len som na to zabudol… :slight_smile: )

FROa9ca49e2d1_profimedia_0316638699

fakt 69?

Na jeho instagrame nič také nevidím. Nie je to fake (aspoň zatiaľ) ? :thinking:

Samozrejme je to fake (zatiaľ)

Podla mna z marketingoveho hladiska dava najvacsi zmysel vratit sa k #33.

Este mozno ta #3 ak ju fakt chce a je to pre neho tak dolezite (povodne tusim chcel #3, ale uz bola obsadena prave Ricciardom), ale aj tak MV33 uz je zauzivana znacka a vyzera to dobre. :slight_smile:

Jsem tady nedávno četl, že Norris bude končit. Jak to teda je? :slightly_smiling_face: