Norris: Po Leclercovom raketovom štarte som znervóznel | Magazín F1 - F1online.sk

Prvé kolo nedeľných pretekov v Abú Zabí ovládol chaos, na ktorý doplatil McLaren a dokonale ho využil Charles Leclerc. Monačan sa bleskurýchle posunul z devätnásteho miesta na ôsme, čím trochu vydesil aj lídra pretekov Landa Norrisa.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/183184/norris-po-leclercovom-raketovom-starte-som-znervoznel

Dneska bol všetok tlak na Norrisovi a zvladol to bezchybne. Snad si to prevedie do novej sezony

7 Likes

A co uz mal take na svojich pleciach? Na najrychlejsom aute startujuci na pole vyhrat…neni tam prvu ci druhu sezonu…povinna jazda…len ked on je nervozny aj v strede tyzdna po zobudeny

Si tak hovorim, par kôl pred koncom.
Povedzme v predposlednom kole by Lando dostal defekt …
Secko by bolo inak :racing_car:
Ale doprajem to McLarenu, za to dlhorocne splhanie sa nahor - paráda !

2 Likes

Každý jazdec je pred pretekom ako bol včera a o niečo ide nervózny nemyslíš. A ako ovplyvňuje nervozitu jazdca to koľko rokov preteká? Inak to posledne i v zobudení ma byť mäkké.

3 Likes

…alebo keby Charles nedomrvil kvaldu a štartoval trebárs 12.

…alebo keby Lando pustil nohu z plynu v Katare pri dvojitých žltých a miesto 2 bodov bral 26 – to by mal McLaren titul už tam (keďže Sainz by mal o 2 menej – rozdiel pred poslednými pretekmi by bol 45 bodov).

…alebo…

1 Like

Pokud Lando bude mít takový vůz jako včera po velkou většinu sezony, bude to dominance.

Ja mu to len doprajem.
Piastri sa ukazal za tento rok ako jasna dvojka takze tam by problem mat nemal.
Inzinieri zadefinuju Landove sance na titul, nik iny, dufam ze sa im bude darit.
Zaroven prajem inzinierom do Talianska, nech ti postavia celorocne najrychlejsie auto.

2 Likes

Neviem preco som tam dal y, no blbec :grin:…lenze u Norrisa to je vecne o nervozite…sam casto otvara temu o tom aky je nervozny…tiez som nazoru ze kazdy by bol aspon kvapku nervozny ale s nim sa to vezie uz…

Podla mna je to o tom ze je uprimny a vravi pravdu. A to sa v dnesnej dobe nenosi. A v F1 uz vobec nie. Nervozita je prirodzena u kazdeho cloveka. Ale je pravda ze mu to viac skodi ako pomaha.

4 Likes

Ked tvojho kolegu vyradia v prvej zakrute s tym ze Ferrari bolo onedlho P2 a P3, Sainz vacsinu preteku 3-4s a nesmies spravit ani jednu chybu inak prehras celemu timu WCC v poslednom preteku je velky tlak nech sa to snazis akokolvek obaliť ze to nic nie je.

3 Likes

Myslim ze pre Piastriho by to bol vacsi tlak kedze ten.ma odjazdene len dve sezony i ked ano keby keby…no ak bude bojovat o titul konecne tak budu vacsie tlaky na neho