Norris odmieta, že by mal McLaren problémy, z auta vraj mal rovnaký pocit ako vlani | Magazín F1 - F1online.sk

Lando Norris a McLaren vstúpili do predsezónnych testov správnou nohou. Aj keď britský pretekár strávil v stredu popoludní veľa času v garáži a v úvode odjazdil len veľmi málo kôl, podľa jeho slov za tým nebol žiadny technický alebo iný problém. Na rozdiel od minulých rokov vraj všetko funguje podľa očakávaní.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/188274/norris-odmieta-ze-by-mal-mclaren-problemy-z-auta-vraj-mal-rovnaky-pocit-ako-vlani

Loňské auto, loňský pocit. :slightly_smiling_face:

McLaren zatím působí hodně sebejistě, jako by měl všechno pod kontrolou. Snad se opravdu vloni dost naučili (a teď ani nemyslím menežování jezdců, na to je momentálně čas).

Spíše se do žádných velkých skoků nepouštěl, když letos veškerá paráda stejně skončí a příští rok se pojede od nuly.

Určitě je výhoda, že měli vloni povedené auto, ale i tak musejí pořád vyvíjet. Nepamatuju si, že by se někomu vyplatilo “soustředíme se na příští sezónu”.

Nějaký vývoj bude, ale určitě rychle skončí. Většinou to téměř do konce táhnou týmy, které mají šanci na dobré umístění. Nejlépe o titul.
Odhaduji, že nejdříve to zabalí Aston a RB, které čekají kvůli motorům moc velké změny.
Ale litovat nemusíme, tak vyrovnané pole jako letos takových dalších pět roků neuvidíme.

Větší vyrovnanost je se očekává, ale já si radši se závěry ještě počkám. Jsem zvědavá na RB, to je zatím asi největší neznámá na čele. Ale vstávat kvůli tomu ve čtyři nebo kolik na první trénink nebudu :smile: .

Tak to já budu stát na vstávání ve čtyři ráno frontu, tak jsem nedočkavý. :grin:
Čerpám z minulých posledních roků před změnami pravidel. A čím měly nastat větší změny, tím pestřejší byl rok.
Nejsem si jistý, ale posledně bylo myslím sedm jezdců, kterým se podařilo vyhrát závod.
Možná jsem to domotal, ale určitě nás čeká parádní ročník. :upside_down_face:

1 Like