Copak já něco zatajuji?
A Gaslyho beru z toho lepšího konce a on sám taky.
Copak já něco zatajuji?
A Gaslyho beru z toho lepšího konce a on sám taky.
Nenech se vyprovokovat. Stay strong.
Myslíš z Alpine? A jak by sis tu rozlučku jako představoval?
Aspoň s Oconem se rozloučit mohl.
Nove auto u ferrari je SF-24
Tak škoda, že ne 676.
Teď jsem vstal.
Tenhle týden by měl být info bomba. Takže to musím pořádně nasát.
Jako pozitivní vidím že alespoň Hellhogr možná procitl a nezapojuje se.
Přihlíží a za ty dva mamlasy se stydí.
Bratrstvo kočičí pracky se možná rozpadá, protože jeden člen dospěl, přestože je nejmladší.
Nenechám, na to ho znám už příliš dlouho
Co Ti na tom vadí? Byl to běžný souboj mezi týmovými kolegy. Každý chce své místečko na sluníčku.
Samozřejmě chápu, že že jste zvyklí jak se Alonsovi musí stále zametat cestička.
Zaroven vsak treba podotknut, ze sa dostavali blizsie na konci rocnika vdaka upgradom svojich monopostov, zatial co RB od leta snad nepriniesol jeden vyznamny upgrade (asi len podlaha v Singapure).
Asi to stejný co vedlo autora videa k tomu aby ho vytvořil? Je mi jasný, že ty to nechápeš…protože Alonso. Za mě to prostě v Alpine opravdu na velkou rozlučku nebylo.
Chytili sa len dvaja. Pudlik Honzik tu chodi len spehovat, ale dava si odmlku. Asi si to tu precitala jeho mamka a bolo jej z neho zle, tak mu dala 25 po holej a zakazala internet. Ale Honzikovi to dlho nevydrzi, najneskor ked pride prva vyhra RB v sezone bude urcite spat aj so svojimi komplexami.
“Video není k dispozici” …tak smůla.
Ten článek s tím řazením a řízením je silná káva.
Který článek myslíš?
Mi se to video zobrazuje. Není to tím, že sis ho dal do počítače jako nežádoucí?
Ale jinak je to Q3 2007 v Maďarsku.
Něco je špatně, asi nemáš vyřízený autorská práva
Že na simulátoru dává zpětnou vazbu do velína, že se mu špatně zatáčí do zatáčky, a udělá se z toho článek, že má amr problémy. Tak to je silná káva i na mě.
Ale třeba to je pravda.