Norris odhovára pilotov od prestupu k Verstappenovi: Nebolo by to múdre | Magazín F1 - F1online.sk

Sak vidim, uz je ta rakovina fora zufala. Najskor omiela teba, mna, syra, chvilu sme tu neni, tak uz je zly aj bot, Ferda,tiMur a neviem kto vsetko dalsi. Vsetci sme vadni, len on je krasne lietadielko :slight_smile:

2 Likes

Raptore první krok k sebereflexi je pochopení udalostí a neobviňovat druhé. Tak se zkus zamyslet trochu, a než budeš psat o svém dětství a aplikovat tenhle scénář na ostatní, tak trochu přemýšlet :slightly_smiling_face: zase diskuze, kdy se psalo k tematu, ale ty s Josem zase řešíte mě, problém je fakt jinde :slightly_smiling_face:

Tak ja sem od konca sezony chodim po menej a od polky decembra uplne minimalne, posledny tyzden takmer vobec, a tak je uz zly aj Ferda, timur, triper a ini. :smiley: Ale my sme to zlo. :smiley:

Tazky komplex ma z nas chlapec. Jeho sugardaddy sa naucil aspon ignorovat odkedy sa vyhrazal kopackou na hlavu a zistil, ze keby to vyskusa, tak asi dostane KO. Uvedomil si, ze mal hubu a ego vacsie ako rozum a schopnosti a zatiahol rucnu. Aj to je pokrok. Len by to mohol naucit aj svoju sugarbabe z Brna. :smiley:

2 Likes

Copak já tu píšu že Alonso na rozdíl od jiných z tratí při předjíždění nikdy nevyjel? Ty jsi zapomněl koho bráníš ne? :man_facepalming:

Takže tenhle jeden případ za 20 let kariery je to jak Alonso přejdíždí mimo trať často? Tak hlavně že jsi spokojený :grimacing:

O čem se tu chceš bavit? Když píšeš, že za Baku může Ricci, když se Max hybal 2x v brzdné zóně?

No a to byl celý dnešní problém ne? Že si měl problém uznat Maxovi slabé chvilky a začal si do toho tahat ostatní piloty. Mimochodem Uas 2021 bylo s Kimim a Alo dostal trest :grinning:

@tiMur je mimo, to je zbytečná diskuze. Ať si do Alonsa kope jak chce, já to přijímám no, nesouhlasím že Alonso předjíždí často mimo trať a nesouhlasím že Max nevyjíždí z tratě jak tu postnul Ham na Russella. Každý jak je libo, podle mě tohle je z pohledu faktů jasná věc tak proč se přít, sám se shazuje :man_shrugging:

… jo a dodám to Ricci Max 2018 v Baku shodit jen na Ricciho, bez komentáře. To jsem ani nečetl :man_facepalming:

1 Like

Však jasně, Max kličkoval v brzdné zoně a mohl za to Ricci, to dává smysl :smiley:

Ne nebylo. Zacalo to tim ze Raikonen predjel Nanda mimo trat. Alonso predjel Giovinazziho a za to dostal trest.

Ne to nebyl ten problem a nemam problem uznat Maxovi slabe chvliky, narozdil od tve neschopnosti uznat Nandovi.

Toto byl ten problem:

Tvuj tak nejak bezny hate.

srsly? https://www.youtube.com/watch?v=36YFQTFzZwU&ab_channel=FORMULA1 máš tam ne jednu, ale dvě změny na vnějšek a pak vnitřek

máš navíc, než Maxovu zaslepenost :slight_smile:

To som mu napisal uz tu:

A on to nepochopil a myslel si, ze narazam na to video, ktore poslal. Tazko sa bavit s takymito individuami, co nepochopia toto. :slight_smile:

1 Like

Jasne je videt ze zmeny smeru jsou pred brzdnou zonou.

V dobe Maxova klickovani ani jeden z nich nebrzdil a specielne Ricci brzdil hodne daleko za timto prostorem.

Mas na vic nez na nenavist k Maxovi.

A myslim ze tuto temu jsem jiz vycerpal. Nazor at si kazdy udela svuj.

1 Like

Já jsem Maxův fanda, ale dávám mu kritiku, protože tu bohužel na to jeho fans nemají

Zvlastni, jsi fanda Maxe a postnes sem nekorektni video, pises tu komenty, ktere ho primo dehonestuji a ohanis se kritikou?

Ja tu postnu legit video, kde je videt Nandovo selhani a je ohen na strese.

Tvoje vyjadreni na Maxe si tu kazdy muze dohledat a moje na Nanda take. Schvalne kdo z nas vyjde jako priznivec , ty Verstappena, ja Alonsa.

4 Likes

Taky jsem fanousek Maxe, hejty na jeho hlavu mi nevadi.

No to víš, já jsem fanda Maxe, ale jsem k němu kriticky (nikde jsem ho nedehonestoval) to je překroucení co píšu. Byl to jeden se sestřihu, kde byly videt i Maxovi slabé chvilky, ty chvilky co si popíral. Popíráš i Baku a to je tak dokola. Ano já u Fernanda byl ne tak kriticky třeba, ale loni jsem kritizoval jeho chybu v Barce, Kataru a to hned kdy to nastalo, nemusel jsem se na nic vymlouvat, to se ale u Max fans říct nedá.

1 Like

:joy: :joy: :joy:

Uz ho niekto vypnite, niktosa. Aj Matovic vyzera pri tebe ako charakter. :joy:

Vidíš, jaká je s ním zábava, když se přestane hlídat. A vy byste ho tady nechtěli? :rofl:

1 Like

Uz sme si ho naucili na povel prist, este to musime doladit, aby vedel na povel odist a bude to ideal. :joy:

“Video není k dispozici” :thinking:

3 Likes

Tam zas davaji video co ukazuji, jak je Alo zlej nebo špatnej, ale pak se dozvíš, že takový neexistují :grinning: