Sak vidim, uz je ta rakovina fora zufala. Najskor omiela teba, mna, syra, chvilu sme tu neni, tak uz je zly aj bot, Ferda,tiMur a neviem kto vsetko dalsi. Vsetci sme vadni, len on je krasne lietadielko
Raptore první krok k sebereflexi je pochopení udalostí a neobviňovat druhé. Tak se zkus zamyslet trochu, a než budeš psat o svém dětství a aplikovat tenhle scénář na ostatní, tak trochu přemýšlet zase diskuze, kdy se psalo k tematu, ale ty s Josem zase řešíte mě, problém je fakt jinde
Tak ja sem od konca sezony chodim po menej a od polky decembra uplne minimalne, posledny tyzden takmer vobec, a tak je uz zly aj Ferda, timur, triper a ini. Ale my sme to zlo.
Tazky komplex ma z nas chlapec. Jeho sugardaddy sa naucil aspon ignorovat odkedy sa vyhrazal kopackou na hlavu a zistil, ze keby to vyskusa, tak asi dostane KO. Uvedomil si, ze mal hubu a ego vacsie ako rozum a schopnosti a zatiahol rucnu. Aj to je pokrok. Len by to mohol naucit aj svoju sugarbabe z Brna.
O čem se tu chceš bavit? Když píšeš, že za Baku může Ricci, když se Max hybal 2x v brzdné zóně?
No a to byl celý dnešní problém ne? Že si měl problém uznat Maxovi slabé chvilky a začal si do toho tahat ostatní piloty. Mimochodem Uas 2021 bylo s Kimim a Alo dostal trest
@tiMur je mimo, to je zbytečná diskuze. Ať si do Alonsa kope jak chce, já to přijímám no, nesouhlasím že Alonso předjíždí často mimo trať a nesouhlasím že Max nevyjíždí z tratě jak tu postnul Ham na Russella. Každý jak je libo, podle mě tohle je z pohledu faktů jasná věc tak proč se přít, sám se shazuje
… jo a dodám to Ricci Max 2018 v Baku shodit jen na Ricciho, bez komentáře. To jsem ani nečetl
No to víš, já jsem fanda Maxe, ale jsem k němu kriticky (nikde jsem ho nedehonestoval) to je překroucení co píšu. Byl to jeden se sestřihu, kde byly videt i Maxovi slabé chvilky, ty chvilky co si popíral. Popíráš i Baku a to je tak dokola. Ano já u Fernanda byl ne tak kriticky třeba, ale loni jsem kritizoval jeho chybu v Barce, Kataru a to hned kdy to nastalo, nemusel jsem se na nic vymlouvat, to se ale u Max fans říct nedá.