Lando to ma narocne.
V situacii (ktoru nikto neocakaval), ze je v boji o titul je prvy krat a McLaren po dlhych rokoch, preto ma RB/Max prirodzenu vyhodu.
Ked k tomu priratame, ze do toho ma v time dalsieho talentovaneho jazdca (nie tragickeho Pereza) a nema komfort ako Max, tak je to o to tazsie…
Ako spravne viac krat poukazala uz @Evap (vcera som zial nemal priestor sa zapajat), dohnat naskok Maxa z uvodu sezony, ked RB este dominoval, by bol historicky zapis a to je v kombinacii s vyssie uvedenym, na hranici nemozneho.
K tomu by potreboval aj stastie (ci dominanciu McLarenu, ktora nie je) a jazdit agresivnejsie, az hranicne prasacky a taky on po prve nie je a po druhe, on si nemoze dovoiit kolizie, Max ano…
O to smutnejsie je, ak inak velmi pekny suboj poznacia aj uplne nekonzistentni komisari, ktori vcera znechutili kvalitne pretekanie…
Nie, Lando vcera nic jazdecky nepokazil, bol vytlaceny a neskor bolo skor (na zaklade dovtedajsieho vyvoja vikendu) prekvapenim, ze pri rovnakej strategii Maxa dohnal a bojoval s nim.
Som rad, ze to tak vidi napr. aj @tiMur (za co tiez palec hore), fanusik RB/Maxa.
Ferrari bolo najlepsie, Charles parada, RB/McLaren podobny vykon (v Q sa zdal RB lepsi) a teda na to, ako dopadol start a rozhodovali komisari, dodal Lando maximum…