Bob, to si nemyslím. Z tých vsetkych korporácií je výrobca nápojov najmenej relevatný a najmenej bohatý. Horner urcite nemá taký výtlak. Fred a Toto sú kamoši a Mercedes a Ferrari, ako najsilnejšie duo môžu dupnúť a Liberty a FIA skončili. Oni majú silu, nie syn Mateschitza, ktorý hádam ani na VC nechodí (a kto vie, či si vôbec platí F1TV).
Tady Alonso nenechal v USGP prostor Kimimu, který ho předjel. Bez penalty.
… prostě vysvětlením rozhodování se nemá smysl řídit, protože co projde jednomu neprojde druhému atd. Záleží kdo jste a koho předjíždíte. S pozdravem a dobrou noc.
Urcite si ho plati, ale pisnicka hezka ne?
Hej, pesnička je fajn
Maxove manévre sú hraničné, no bohužiaľ, naučil sa profitovať z hlúpo napísaných pravidiel. Nemal by rozhodovať apex, ale postavenie pilotov v brzdnej zóne, definovanej napríklad podľa minimálnej vzdialenosti od apexu potrebnej na to, aby pilot prešiel zákrutu v ideálnej stope. V dobe AI by to nebolo nemožné odkontrolovať.
Z hľadiska šampionátu je už viac-menej jasné, že jazdecký titul je pasé (vzdávať sa nemá, ale McLaren jednoducho nemá konzistentnosť na dotiahnutie sa). Lando potrebuje využiť skúsenosti na zlepšenie sa, budúci rok má rozhodne na titul. Tento rok mu obývačkoví experti nakladali, čo sa len dalo, akoby len málokomu dochádzalo, že nie je stroj a sezóna je oveľa zamotanejšia, než sa zdá, ale toľko k pamäti a kritickému mysleniu väčšiny fanúšikov. Z tohto roka môže Lando a celý tím len profitovať.
Jen tak mimo tema, ted se ucim mene se snazit a je to super, vykonnost a vysledky stoupaji, to bych poradil Landovi, mene se snazit.
Slabučké to máš ty v hlave ale to je po lobotómii bežné. Get well soon
Ty si odkiaľ vyliezol? Zalez naspäť.
Čiže v 1.kole získať výhodu a udržať si pozíciu voči Sainzovi mimo trate (Sainz na trati) bolo úplne ok
Nuž musím skonštatovať, že dnes to boli nádherné preteky a kopec súbojov v celom štartovom poli. Trochu ma prekvapilo vypadnutie LH z Mercedesu a nie úplne som pochopil penalizáciu LN z McL. V tej zákrute boli mimo trate obaja jazdci, tak prečo dostal penalizáciu len LN a nie aj MV, resp. penalizáciu nemal dostať nikto. A musím uznať aj pekné umiestnenia na 8., 9. a 10 mieste.
Gratulujem FERRARI k víťazstvu.
Tu Kimi predbiehal na trati a nie mimo trate. Video z onboardu Kimiho jasne dokazuje, ze sa pred FA dostal az ked bol znova celym autom na trati. Perfektna praca od Kimiho.
ale on neprofituje, ze hlupo napisanych pravidiel
on profituje so zaujateho rozhodovania komisarov
to co preslo jemu, inym neprechadza. to nieje o tom, ze len on by vedel vyuzivat diery v pravidlach, ale o tom, ze komisari to toleruju len jemu a toleruju mu to odkedy prisiel do f1.
Ta FIA trci tomu spinavcovi (styl jazdy) zo zadku. Neskutocne 🫣
Z hladiska sampionatu je v hre este stale viac nez 130 bodov. Pozitivne pre Norrisa a McLaren je, ze Verstappen napriek nasadeniu klucovych vylepseni rychlostne zaostaval.
Z hlediska šampionátu je to absolutně jedno, když FIA trestá soupeře, ale Maxe nikdy.
Tak ho mal obehnut v lubovolnej zakrute mimo trat uz 5 kôl predtym.
Vyjazdit si 10 s naskok a hotovo.
5 s trest by prijal a je to.
Takto by to bolo pani komisari v poriadku ne ?
Súhlas, Lando aj McLaren tento rok pozbierajú skúsenosti a v budúcom roku môžu byť dôstojným súperom. Len ja mám taký pocit, že do toho môže ešte prehovoriť Oscar a neprekvapilo by ma keby išiel Oscar v budúcej sezóne na titul
To je pekné, ale Landovi by pomohlo keby Maxo v jedných pretekoch nebodoval a ďalšie nedokončil. A potom by sa súčasný Lando opäť zapojil do boja o titul a aj to neviem či by vyhral. Proste Lando aj McLaren vyzerajú byť prekvapení, že bojujú o titul
Tak Rakousko tomu dost pomohlo, kdy Lando vyšel s 0 a Max bodoval
Lebo potom by si sa sťažoval, že AI rozhoduje zle a mali by to robiť ľudia.