Formula 1 sa odhodlala k ďalšiemu navýšeniu počtu šprintov. Tento krok všetci očakávali, či už zástancovia šprintov, alebo ich odporcovia – dokonca by sa dalo povedať, že mnohí ho očakávali skôr. Novinku o vyššom počte šprintov však okamžite prekryla správa, že do šprintového kalendára sa dostalo aj Monako.
Šprint vôbec neprináša to, čo priniesť mal. Je to pretek na jeden stint, kde väčšina aj tak len dáva pozor, aby niečo nepoškodili, lebo o pár hodín je Q.
V F2 je to aspoň v niečom iné, ale otočená prvá 10ka je zase proti fiar play a znevýhodňovanie najlepšieho.
Povinný pitstop by mohol byť pri šprinte zaujímavejší - to aj v F2 dokáže zamiešať kartami, keď sa idú otočené stratégie.
Ešte zaujímavejší by mohol byť napríklad elimination race (každé kolo vypadne posledný monopost). A aby to bolo ešte zaujímavejšie, tak bodovaná by mohla byť napríklad prvá dvanástka (body od 12 do 1), čo by zvýšilo angažovanosť slabších tímov.
To vse je sice fajn a sprintovemu formatu by to jiste pomohlo. Obavam se vsak, ze sprintum na tratich jako Monako, kde se proste neda predjizdet by nepomohla ani svecena voda.
Viac bodov primárne slabším tímom - ale to by som dal aj v nedeľu, nech má zmysel bojovať napríklad aj o P12. Za víťazstvo v šprinte by som ale nedával viac ako polovicu bodov oproti nedeľnému víťazstvu. Šprint má byť za mňa len doplnok ku VC.
Ale keď už niekto chce šprinty, tak nech sú každý víkend, pretože takto je to nefér - tím ktorému daná trať vyhovuje, má možnosť získať viac bodov ak je na nej šprint.
A šprint by som zároveň videl ako pretek, kde by bol priestor vyskúšať “umelý” náhodný dážď (a Bernie by bol spokojný).
v Monaku ve sprintu budou bodovat jen ti, co dokážou předjet někoho na trati, jinak bez bodů celej sprint. KJaždopádně Flavio nedávno prozradil, že vícero TP kope za to, aby se daly sprinty na každý závodní víkend.
Je vidět, že Jos nikdy nedělal na pozici, kde měl cokoliv rozhodovat nebo vypracovávat, protože s tímhle “myšlením” by mohl ledat tak plánovat dálnice na Slovensku.