Norris o príchode Marshalla: Došlo k mnohým dobrým zmenám | Magazín F1 - F1online.sk

McLaren bude mať od roku 2024 nového technického riaditeľa pre dizajn a konštrukciu. Do Wokingu prichádza Rob Marshall, teraz už niekdajší tretí najvyššie postavený inžinier Red Bullu, aby posilnil technické oddelenie McLarenu. Tento tradičný tím pod vedením Zaka Browna naďalej nenachádza cestu späť medzi elitu a táto akvizícia mu má výrazne pomôcť.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/98253/norris-o-prichode-marshalla-doslo-k-mnohym-dobrym-zmenam

Nepoznám ich osobne, neviem posúdiť. Ty máš určite lepšie info. Tých čo poznám osobne rešpektujem a prajem im šťastný život. Svet je dosť komplikované miesto a majú to ťažké aj bez nás :slight_smile:

1 Like

@Ferda, toto mala byť odpoveď pre teba. Klikol som vedľa a teraz mi fórum štrajkuje, že som spammer. Asi oprávnene :smiley:

Keď reaguješ na jedného uživateľa myslím tretí krát, tak vyskočí taká červená tabuľka, ktorú stačí zrušiť a môžeš písať ďalej.

2 Likes

Som na mobile, v bare a moja digitálna gramotnosť klesá. Fórum je na mňa kruté ale spravodlivé :slight_smile:

2 Likes

Ja som bol dnes v pube s kamošmi pozerať hokej. Amíkom sme zobrali 2 cenné body (aj keď mohli byť 3), tak som spokojný. :slightly_smiling_face:

4 Likes

Rozumím, že svět je hodně divoký a v různých oblastech bývají hodně odlišné tolerance.
V případě Kena a jemu podobných by měli být stíhání lékaři za ublížení na zdraví a finanční zneužití mentálně poškozeného člověka.
Třeba na Nový Zéland Tě nepustí, když máš špinavé boty. Co by měly úřady udělat s takovou hromadou botulotoxinu kdyby jednaly zákonů si ani nechci domýšlet.

Je to zaujímavá téma a venujú sa tomu väčšie kapacity, ako sme my. Ide o hlboký problém jednotlivých osôb, ktorý má však aj silný spoločenský rozmer. Pozri napr sem:

V případě Kena asi není problém v identitě, ale mentálním poškozením.
Tomu tvorovi je zcela jedno co je, ale veškeré jeho úsilí směřuje k tomu, aby si někdo téhle méněcennosti všiml.

1 Like