Kdyby tam byli dva Perezové, tak jsem přesvědčený, že minimálně jeden z nich by byl o dost rychlejší než ten Perez, který tam je teď. Jestli to teda dává smysl.
Takze najvacsi naklad nedostal Sergio od Helmuta, ale od Landa…
Ne nedava. Ono to ani davat smysl nemuze. Ale to samozrejme nevadi. Napsat se to muze a verit se tomu taky muze. Jsou horsi veci.
Ja jsem se snazil jednomu diskutujicimu vysvetlit, ze zeme neni placata. Ale marne. Jemu to smysl davalo. A jak se rika, “kdyz ma nekdo dojem”, tak mu ho nic a nikdo nevymluvi.
Pokud to přirovnáváš k placaté zemi, tak to je špatný pak no.
Asi jo. Skoro bych rekl ze Lando ma neco za lubem, ale to je blbost. Nabidku mel, ale nechtel ji. Vsak on si Maxe porazi sam a v McLarenu. Mozna.
Kdepak k tomu to neprirovnavam. To ani zdaleka. Proste mas teorii, tak ji mas no. Tahle jeste jde.
Díky, takhle si budeme rozumnět.
Jajaj, jaký svědek Maxův je ten Lando.
Vybaveno, RB má náskok jen díky Maxovi, teď to potvrdili i soupeři.
Kdepak, kolega nad tebou (ale vyššie) sa snazi naznačiť ze perez je znevyhodnovany
A nějaký důkaz nebo důvod, který by dokazoval tvou tezi?
Na to dole beru jiný prášky.
Mě to dává perfektní smysl Ono pro jednoduchého člověka možná znamená že když tam jsou dva stejní lidé tak automaticky budou jezdit stejně, jenže možná pro některé lidi existují i další faktory které tam hrají významnou roli
Pisali to aj Honzik so sugardaddym, tak to musi byt predsa pravda. 100x opakovana loz je pravda.
Je jasné, že i přesto pokud by se jednalo o stejné jedince, tak výsledky by mohly být rozdílné, jeden by měl větší štěstí na kolize, safety car a podobně. Ale tady to bude určitě zase Helmutovo gombík a další
Asi tak no, a podle toho jak znám RB a jejich politiku ohledně jezdců a svých odchovaných hvězd, tak u nich by tyto faktory byly znásobené, taková je představa. Tím ale neshazuji Verstappena, nemám nikde potvrzené, jak by jezdil mimo tým, který ho má pod svými křídly celou karieru a zda by takový rozdíl neprodukoval i jinde. Jen si zkrátka myslím, že v RB jsou dvojky opravdu plnokrevné dvojky jak řemen. Vše se točí kolem Verstappena už velmi dlouho a tím jak postupuje čas, se podle mě i tyhle jeho výhody dále posouvají…
Jo, teď přejít skutečně Max k Mercedesu a dávat Russellovi pravidelně půl sekundy, bylo by vymalováno.
Je to tak, pak by pro mě byl to co je pro mě Alonso, to co je pro mě třeba Shiffrinová nebo co je Carlsen. Ale v motorsportu je to složitější a někdo z nás tam potřebuje více těch záchytných bodů.
Myslím, že to Lando vyjádřil celkem reálně. Redbull není až tak dominantní, jak je dominantní ta jedinečná symbioza Maxe a toho vozu. Rozhodně to nemá nic společného s dominancí Mercedesu v období 2014-2021, kdy by asi bylo celkem jedno, kdo tam sedí, protože několikaletý náskok ve vývoji motoru byl pro ostatní týmy nedoztižný a Mercedes musel vlastně škrtit výkon motoru, aby opticky zcela neznehodnotil šampionát, protože by byli schopni při plném výkonu ujíždět zbytku pole deklasujícím stylem. Tohle nyní skutečně nehrozí a věřím, že nebýt tam Verstappen, tak Redbull by asi vyhrával, ale rozhodně tímto stylem. Pérez není takový neschopák, jak je prezentován-je prostě psychicky zlomený, čemuž se nelze divit. Myslím, že naposledy se podobně podařilo sladit jezdce a vůz v roce 2013, kdy Redbull a Vettel-jedno byli. Mark Webber také nebyl zcela nemožné kopyto, ale na Sebastiana ve voze té koncepce prostě neměl a myslím, že ani nikdo jiný! Někdy si to prostě tak sedne, že ta kombinace je jedinečná a to se podařilo i nyní u Maxe. Takže ano-Lando to vyjádřil přesně!
presne tak, ide o kombinaciu top pilota a top auta… o tom F1 vzdy bola, ze toto kombo je vitazne a len suhra nestastnych okolnosti alebo suboj timovych kolegov viedli k inemu sampionovi
Na Maxa sa tam hralo už dávno. Ešte v časoch, keď bol DR vo forme. Keď Maxo Ricciho zostrelil v Baku alebo Maďarsku, tak to bol “racing incident”. Keď niečo spravil DR, tak to bola jeho chyba. Podobne sa správali už za čias Vet a Web. Majú svojho obľúbenca a aj keď mu je ten druhý viac než vyrovnaný, spravia čokoľvek aby vyrovnaný / lepší nebol.