Norris o dobrom výsledku McLarenu: Sadla nám trať a dostali sme viac z pohonnej jednotky | Magazín F1 - F1online.sk

Kimi Antonelli síce vyhral Veľkú cenu Japonska s jednoznačným náskokom, ale Oscar Piastri bez trošky smoly mohol aj vyhrať. McLaren má preto dôvod na radosť. Pekný výsledok teší aj Landa Norrisa, ktorý si pripomenul sladké časy z minulého roka.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/231126/norris-o-dobrom-vysledku-mclarenu-sadla-nam-trat-a-dostali-sme-viac-z-pohonnej-jednotky

myslim si, že mclaren sa dotiahne na merc…otazka ale je, že ťi už nebude strata prilis velka

Hovori,ze cisty vzduch tu ma velky efekt, ale neplatilo to pre Mekac. Oscarko viedol a nevedel ujst svojim prenasledovatelom. V 2.stinte mu Andrejka usiel, mal pred sebou cisty vzduch a aj tak nevedel ujst Charlesovi. Mekac ma jedine stastie,ze ma motor od Medveda. Keby si vedeli vyrobit vlastny, boli by na urovni malinovkarov.

Celkom nerozumiem, co to Lando tara. Pozitivny den/vikend ma za sebou Piastri, ktory dokazal superit s najlepsimi. Norris dokazal nanajvys dobre odstartovat a potom sa len beznadejne motal na piatom mieste a na nic sa nezmohol.