Norris nie je so sebou spokojný: Nebol som dnes bohvieaký dobrý | Magazín F1 - F1online.sk

Landovi Norrisovi absolútne nevyšli šprintové preteky na VC Číny. Po katastrofálnom prvom kole stratil tri pozície aj kontakt s jazdcami pred sebou a dlho sa nevedel dotiahnuť ani na Lanca Strolla. Britský jazdec si za svoj výkon sype popol na hlavu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/191563/norris-nie-je-so-sebou-spokojny-nebol-som-dnes-bohvieaky-dobry

Niesu tieto “hodnotenia” trosku priskoré:?

Max Verstappen sa aj vďaka jeho chybe naňho dotiahol v šampionáte na rozdiel dvoch bodov.

Ved, sampionat sa vlastne ani nerozbehol…

Práveže rozbehol. Len McLaren si ide stále ako na predsezónnych testoch. Každý bol sa počíta. Ten zo začiatku sezóny je rovnako hodnotný ako z posledného preteku. Felipe 2008, Lewis + Fernando 2007, Fernando 2010, Lewis 2016. Všetky body môžu mať cenu zlata a všetky straty môžu nakoniec veľmi bolieť. Už teraz mohol mať Lando o 10 bodov väčší náskok. Má to McLaren vo vlastných rukách. Snáď im to neutečie pomedzi prsty.

1 Like

Tragédie. Čekal jsem od něj po těch velkohubych řečí mnohem víc.

Norris 2.0 se zatím nekoná :stuck_out_tongue:

Piastri, na dvojku dobrý :grinning:

2 Likes

Dejv si jen pochvaluje předjetí Piastriho na Maxe

1 Like

Lando ty si malokedy dobry, ale uz sme si zvykli. Tempo sice mas, ale robis tolko chyb, ze aj na F2 by to bolo vela.

Len tvoji skalni ma tu kamenovali minulu sezonu, ze ja som tvoj hejter. Pritom ja som len realista, hoci ta mam celkom rad. :slight_smile:

Ak uz ma McLaren vyhrat WDC, tak nech je to Piastri.