Norris nedostane prednosť. Obaja jazdci si zaslúžia šancu na titul, vyhlásil Stella | Magazín F1 - F1online.sk

Ferovy pristup je jazdcom je OK, povedal by som ze je žiadaný.
Problem je ked su vyrovnani.
Coulthard bol jasne slabsi ako Mika, boli ferovi k obom ale nemuseli ich riesit.
Problem bol Alonso a Hamilton, a teraz sa to opakuje opat.
Kazdy chce mat vyrovnanych jazdcov, ale pri utoku na titul to spôsobuje tento problem …

V McLarene je len jeden zadec.

1 Like

Jasan.
Srandicky, srandicky :slight_smile:
Viac by sa hodil mazec.

Tak to z mojej strany uzavrem asi nasledovne. Tam kde sa dvaja kohúti bijú zvíťazí ten tretí. Ako fanúšik McLarenu to bude bolieť, ale tak dobrý spánok rany zahojí.

1 Like

Dobre teda. Mclaren má gule na to, aby dotiahol do konca to, čo avizuje viacmenej od začiatku sezóny. A preto im držím palce, aby sa im to podarilo.

Úplne v každom tíme je vždy jeden jazdec protežovaný, alias tímová jednička, len McLaren teraz nemá vedenie ktoré by malo “gule” a povedalo že to bude proste takto a budeme hrať na konkrétneho jazdca.
Takže v konečnom dôsledku to vyzerá ako “idem, nejdem…”, a celý tím vyzerá ako banda amatérov.

1 Like

Nerozumiem, na co su taketo vyjadrenia dobre. Vsetci predsa videli, aky rychly, bezchybny a konzistentny Lando v Katare bol.

K tomu, aby se Lando chránil za každou cenu

1 Like

Vacsinou je to tak, ze kde sa dvaja biju, vyhraje treti… takze McLaren tym ze nepodpori ani jedneho, nakoniec nic nevyhra…

Dnes to uz musi byt cisto pragmaticka volba… a ist tvrdo za titulom. a ak dojde k nepredvidatelnej situacii, tak podporit toho co bude mat vacsiu sancu na titul.

a len tak mimochodom, ak by preteky vyhral Piastri, a Norris by nebol horsi ako 5ty, tak ma titul Norris… takze v podstate Piastriho vitazstvo by ulahcilo situaciu pre Norrisa…

1 Like

TVL, nechápu co tu všichni řeší. On někdo chtěl nebo bude chtít aby PIA pustil NOR před sebe když bude mít šanci na titul?
Spíš jde o to, když bude VER první, PIA třetí a NOR čtvrtý.
A nebo co udělá, když bude PIA první, VER druhý a NOR čtvrtý. Jestli třeba náhodou VER nepustí v poslední zatáčce na první místo.

Preco by to Piastri robil? Maxovi urcite takto viditelne pomahat nemoze a nebude, aj ked by mu viac vyhovoval titul pre Maxa, ako pre Landa.

Piastriho sanca bolo vitazstvo v Katare. Tam ho v McLarene zarezali, takze teraz si mozu rovnost strcit.

4 Likes