Ferovy pristup je jazdcom je OK, povedal by som ze je žiadaný.
Problem je ked su vyrovnani.
Coulthard bol jasne slabsi ako Mika, boli ferovi k obom ale nemuseli ich riesit.
Problem bol Alonso a Hamilton, a teraz sa to opakuje opat.
Kazdy chce mat vyrovnanych jazdcov, ale pri utoku na titul to spôsobuje tento problem …
V McLarene je len jeden zadec.
Jasan.
Srandicky, srandicky 
Viac by sa hodil mazec.
Tak to z mojej strany uzavrem asi nasledovne. Tam kde sa dvaja kohúti bijú zvíťazí ten tretí. Ako fanúšik McLarenu to bude bolieť, ale tak dobrý spánok rany zahojí.
Dobre teda. Mclaren má gule na to, aby dotiahol do konca to, čo avizuje viacmenej od začiatku sezóny. A preto im držím palce, aby sa im to podarilo.
Úplne v každom tíme je vždy jeden jazdec protežovaný, alias tímová jednička, len McLaren teraz nemá vedenie ktoré by malo “gule” a povedalo že to bude proste takto a budeme hrať na konkrétneho jazdca.
Takže v konečnom dôsledku to vyzerá ako “idem, nejdem…”, a celý tím vyzerá ako banda amatérov.
Nerozumiem, na co su taketo vyjadrenia dobre. Vsetci predsa videli, aky rychly, bezchybny a konzistentny Lando v Katare bol.
K tomu, aby se Lando chránil za každou cenu
Vacsinou je to tak, ze kde sa dvaja biju, vyhraje treti… takze McLaren tym ze nepodpori ani jedneho, nakoniec nic nevyhra…
Dnes to uz musi byt cisto pragmaticka volba… a ist tvrdo za titulom. a ak dojde k nepredvidatelnej situacii, tak podporit toho co bude mat vacsiu sancu na titul.
a len tak mimochodom, ak by preteky vyhral Piastri, a Norris by nebol horsi ako 5ty, tak ma titul Norris… takze v podstate Piastriho vitazstvo by ulahcilo situaciu pre Norrisa…
TVL, nechápu co tu všichni řeší. On někdo chtěl nebo bude chtít aby PIA pustil NOR před sebe když bude mít šanci na titul?
Spíš jde o to, když bude VER první, PIA třetí a NOR čtvrtý.
A nebo co udělá, když bude PIA první, VER druhý a NOR čtvrtý. Jestli třeba náhodou VER nepustí v poslední zatáčce na první místo.
Preco by to Piastri robil? Maxovi urcite takto viditelne pomahat nemoze a nebude, aj ked by mu viac vyhovoval titul pre Maxa, ako pre Landa.
Piastriho sanca bolo vitazstvo v Katare. Tam ho v McLarene zarezali, takze teraz si mozu rovnost strcit.