Preco po ptakach? Nepoznas suvislosti? Asi nie, takze Russellov konkretny ukon zapricinil, ze sa aktivoval super-clipping. Keby to urobil spravne, nebol by rpedbehnuty, mozno to teda nazvat jazdeckou chybou, ale vy to urcite radsej nazvete poruchou auta. V pohode, mozeme to volat poruchou. Ja ale milujem ako si vy idete svoje hoci ste uplne mimo
Tím Mercedes (konkrétne Andrew Shovlin a Toto Wolff) po pretekoch potvrdil, že Russellov monopost zasiahla softvérová chyba. Tá sa aktivovala vo chvíli, keď George stlačil tlačidlo na volante a zároveň preradil rýchlostný stupeň. Tento nečakaný konflikt v systéme poslal pohonnú jednotku do režimu tzv. “super-clippingu”.
Nedocital si ze? Takyto ukon je povazovany za “necakany konflikt“. to znamena, ze sa pocita s tym, ze jazdec takto jazdit nebude… je to v podstate to iste ako ked v aute stlacis spojku a plyn naraz a divis sa preco sa auto nerozbieha…
K tomuto mas nieco?
Každý jazdec má na volante “núdzové” tlačidlá na manuálne vyžiadanie výkonu. Russellovi trvalo približne 1,5 sekundy, kým si uvedomil, že auto nereaguje správne, a prepol režim.
proč si přišel s tvrzením o něčem co jsem nepsal a reaguješ tak na něco co neexistuje? 2) u Russella jsem psal už kolegovi, že vliv pilota je minimální v tomhle ohledu, když mu inženýr doslova říkal, kdy ten režim má použít. Když ti řeknu co máš zadat do vyhledávače na to najít danou webovku a ty to uděláš, tak to byl tvůj “vliv” co jsi udělal? no asi ne že
si jedna banda s tymi co to tvrdia, uz neviem ktory presne co tvrdite, mate v tom dost hokej… ale toto je F1.
cize tvrdis, ze mu inzinier povedal naraz stlacit tlacidlo boost a zaroven preradit na vyssi stupen? inzinier mu povedal, ze ma cakat 1.5 sekundy aby reaktivoval boost? to sa mi nejak nezda, ale sklopim usi ak mi das na toto zdroj…
tak sorry, ale nemůžu jít za někým, že něco tvrdí a argumentovat na to, když to vůbec nenapsal.
tvrdím, že mu inženýr řekl, že to tlačítko má použí o x metrů ještě dřív před spoon. Stejně jako Hadjar dostal info, kdy může a nesmí jít s nohou z plynu po stisknutí boostu. Toto je o inženýrech a ne pilotech