Nová generácia monopostov pripravila počas japonského víkendu pilotom i fanúšikom niekoľko sklamaní. Jazdcom sa toho na nových autách nepáči nespočetne veľa, fanúšikom takisto. Po nehode Ollieho Bearmana vstúpila do hry aj bezpečnostná otázka a všetko ešte zhoršuje príšerné počínanie Liberty Media, ktorá sa snaží „zmierniť“ problémy neukazovaním niektorých záberov, skrývaním komentárov a neodvysielaním vysielačiek. Kritika však pribúda a začína byť neúnosná.
Je toto nejake zavodenie? Co by na tuto F1 povedali Senna, Lauda, Fangio a dalsi majstri volantu? Ako v dnesnej F1 spoznate talent alebo kvalitneho jazdca? Absolutne nijako…z exkluzivnej znacky F1 sa stala marketingova bublina, kde sa pretrcaju hviezdicky a influenceri a “zavody” su vhodne pre “odbornikov” z tiktoku…
F1 je na tom uz tak zle, ze si z nej utahuju ine motoristicke s.é.r.i.e…
Mňa len zaujíma, či za tento stav aj niekto ponesie následky. Ak nerátam niektorých infantilných fanúšikov, ktorým stačí že ich obľúbený tím dominuje, tak táto “nová” F1 sa nepáči nikomu. Dám môj príklad.. zatiaľ čo v minulosti keď bol niekto v súboji tak som neodtrhol zrak z TV, tak teraz počas súbojov som v pokoji robil deťom raňajky a len si vypočul kto koho predbehol.. také nezaujímavé sú pre mňa tie “obiehania” dnes.. ak je tu článok o Landovi, tak škoda že si nezahryzol do jazyka pred sezónou, pretože teraz by mu tiež niekto mohol povedať, že ak sa mu niečo nepáči, nech skončí v F1.. Lando by mal popracovať na tom, čo kedy hovorí, lebo vyznieva trochu ako hlupák teraz… každopádne konečne hovorí pravdu.. F1 sa na 4 roky či koľko totálne pokazila a ťažko povedať či sa z toho dokáže v tomto cykle ešte nejako vyhrabať a či nepôjde na smetisko dejín..
Nepsal tu včera @MaxVerstappenIsTheKing a @prancinghorse že to rozhodují piloti a ne sofwtare? Alespoň piloti by mohli chodit na forum si číst, jak to vlastně funguje ..
Ne, je to zabava.
To sme chceli vidiet, prvych 6 aut slo v jednom baliku spolu az do SC.
Predbiehali sa, nebolo jasne kto vyhra, bolo to fajn.
Bohuzial ak sa Mercedes dostane na cisty vzduch, vie sa utrhnut.
Ja osobne sa bavim, urcite viac ako v 2023 (hnus)
Ale plati ze na konci sa smeje mercedes …
jj, McLaren ujel všem na čistém vzduchu až na to, že vůbec a zase tu točíš nesmysl o tom, že je to zábava jen protože doufáš, že McLaren bude z té bídy F1 něco těžit