Norris nad novou podlahou pokrčil plecami: Nie je to oveľa lepšie | Magazín F1 - F1online.sk

McLaren prišiel do Mexika ako jasný líder Pohára konštruktérov. Naproti tomu, Lando Norris vie, že boj o titul už nemá celkom vo svojich rukách. Stajňa z Wokingu sa na tejto trati vytasila s tajnou zbraňou a nasadila novú podlahu. Pri hodnotení nového dielu sa však Norris zdržal akéhokoľvek nadšenia.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/176442/norris-nad-novou-podlahou-pokrcil-plecami-nie-je-to-ovela-lepsie

Samé skvelé rozhodnutia robia v Meku. Najprv obetovať Landovi jeden tréning a potom testovať novú podlahu. Na tak špecifickom okruhu. Skvelé

Chápem jeho skepsu. Už pochopil, že Max má kúpený titul a môže urobiť čokoľvek a nezmení to

3 Likes

A Ferrari nespí

Ferrari bohuzel nespi uz delsi dobu.

McLaren stale len unika… Realne je Ferrari bez sance tento rok na akykolvek titul

Asi ti moc matematika nejde, že?

V tom austine utiekli extrémne keď Ferrari získalo 55/59 možných bodov. Asi si McL body vytvára alebo neviem.

Jaj v Austine sa rozdaval titul, super idem chladit sampanske.
Nie, naozaj jedna kvapka netvori more.

Tak ako Lando nedobieha Maxa tak McLaren si ide po konstruktersky titul.

1 Like

Nedělej si naděje, budeš zklamanej na konci sezóny

2 Likes

Člànok o tom ako to v McLarene nehrà a ty sem yebneš Ferrari… Prosíme ťa ešte sem nayeb ako lajbavý monačan, tvoj Boh, lieta na stíhačke aby to bolo tutto Bene… Madonna Mia… odíde jeden sfanatizovaný nahradí ho ďalší…

McLaren straca momentum, este nedavno som spominal ze nie je nikde napisane ze o rok budu mat dominante auto a preto by mali robit tento rok vsetko pre Landov titul a ono zrejme nebudu mat dominantne auto ani do konca tejto sezony. Nevravim ze by tych 10 bodov ktore premrhali nieco zmenili.

1 Like

Ve stíhačce lítá parádně co? O tom se může jiným jezdcům zdát. :laughing:

1 Like

Lebo je tu moc článkov o Ferrari. Ale však podľa mena vidím, že si toxický kvôli Sainzovi nevadí. A nepriamo Toto slová súvisia aj s McL.

Ale ohľadom počtov článkov na Ferrari plačes na zlom hrobe kamarát, to adresuj konkrétnej osobe alebo napíš do Maranella nech niečo vyvedú aby sa o nich písalo…

Tak ty si obdivuhodne obmedzený kamarát. Toto može napísať iba dieťa alebo teenager ktorého plieska puberta…
Táto mentálna gymnastika ktorú si predviedol nemá páru, si vhodným adeptom na tragéda týždňa… 555 Subaru = Sainz Jr. = automatická nenávisť voči Leclercovi a Ferrari. Jednoducho d3bil.
Moja antipatia voči Leclercovi pramení vo fanatizme ktorým zasieraš všetko naokolo, teraz to zrovna nebol Leclerc ale Ferrari, ale nič to nemení na fakte, že ho drbeš všade aj tam kde je mimo témy len aby si mal splnenú dennú kvótu.
No nič, tak ako to prestalo baviť Kristínku s Russelovaním, prestania to baviť aj teba.

Keď povieš ty gymnasta…

Baví ma to dosť dlho ale nebaví ma typická slovenská a česká toxicita. Ano plním si denné kvóty, to nevieš, že mi Ferrari platí za propagáciu Leclerca? Docela pozadu.

Raz ťa to dobaví tak ako Kristínku. Poukázanie na bohaprostý fanatizmus je toxická česko-slovenská črta - povedal odborník na základe “Všetci sú cockoti len ja som lietadlo”.

Všimol som si snaživý gymnasta.

Keby tak lietal v tej formule… I keď lieta, sem tam to yebne do zvodidiel, sem tam spraví 360noscope spin a následne to yebne do zvodidiel, potom narieka. Štastie že s tou stíhačkou niekde nenadrbal…

Tak ty si dobrý rage bait. Nevermind.

Povedal butthurt gymnast.