Norris: Mnohí ma spochybňovali, dnešok všetko vynahradil | Magazín F1 - F1online.sk

Lando Norris to dokázal! Na 5. máj 2024 už nikdy nezabudne. Skvelou jazdou získal svoje premiérové víťazstvo v F1. Emócie, ktoré sme videli bezprostredne po pretekoch, dokáže priniesť len tento jedinečný šport.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/153013/norris-mnohi-ma-spochybnovali-dnesok-vsetko-vynahradil

Vitezstvi bylo super, nebyla to zadna smudla, snad to Norrisovi pomuze v rozletu. Nevim jestli ma Mclaren univerzalni auto a zopakuje uspech nekde jinde, je to dost mozny.

Konečne Lando som zaňho rád zaslúžil si to konečne.

njn, Maxo mal nieco s autom, alebo im tato trat nesedi, lebo takto pomaly nesiel posledne 2 roky :slight_smile: Vitazstvo mu potom zobral SC… Na zaciatku mohla byt sranda, keby ho Perez vytorpedoval z trate… vcera sa tu 314 covalo na Ham, ze nedobrzdil… tak to co spravil dnes Perez bolo nedobrzdenie, Ham to vcera dal este na pana.

Perez mel za ukol po startu sejmout auta za Sucharem, to bylo jasne videt.

Norris nebo nekdo jiny by vyhral i bez SC, Suchar dostal prirozenych 6s, byl pomalej.

Že vraj mal poškodenú podlahu od toho kužeľa. Aj by som tomu veril, lebo inak by Norrisa pravdepodobne dobiehal.

Konečne Lando vyhral. Ak by mi niekto pred 20 rokmi povedal, že sa budem tešiť, zevyhral jazdec McLarenu a tlačiť očami kolá aby sa nič tentokrát nepokazilo tak ho vysmejem. Ale Landovi fandím od jeho nástupu do f1, nedá sa mu nefandiť.
Išiel výborne, všetko tentokrát zvládol a všetko mu zahralo do kariet. Škoda Oscara, mohlo to byť ešte veselšie.
Som zvedavá ako sa bude McLarenu dariť naďalej lebo oba monoposty vyzerali rýchlo

4 Likes

Oskar vypadl z rytmu dost brutalne, velka skoda.

Kuzel se na podlahu vubec nedostal, odrazil ho hranou predniho kridla.

Tak Max neměl hrát kuželky během závodu :slightly_smiling_face:

2 Likes

Veď toto, Oscar má pravidelne takéto výpadky a tiež keď ho ku koncu musel inžinier krotiť aby nespravil dáku blbosť, ktorá vyvolá SC.
Verím, že tieto svoje muchy odstráni čím skôr

1 Like

Red Bull je hlavně silný, když se jedná o klasický víkend, kde jsou k dispozici tři tréninky. Během nich dokážou auto vždycky dobře vyladit a připravit. Takhle jenom s tím jedním tréninkem je ta příprava slabší

1 Like

Jel pekne a musim napsat ze pokud mu nedosel dech v tom teple, tak se zbytecne premotivoval, Sainz je tezky souper. Otazka jak universalni auto Mclaren ma, uvidime.

Uvidíme. Toto je určitě kaňka.

1 Like

Kanka v jakem smyslu.

Tak evidentně upgrady pomáhají a hned je vidět pod sukni. :slightly_smiling_face::grin:

Jo, ale videli jsme mnoho podlah a nic, reseni jsou jinde.

Může jít třeba jen o nápad nebo myšlenku.
Aero inženýrské oko vidí.

To ano, muj tip je prepisknute ohlehcovani, presneji pouzite materialy, uz jen proto, ze tretim rokem aby vsechny tymy nebyly schopne dohnat pouze jedno auto v poli je do oci bijici. Myslet si ze vsichni najednou prestali umet navrhovat auta je nesmysl.

Kdyz pouzijes material na dily ktere nejsou svymi vlastnostmi schopne konsistentne plnit svoji funkci, tak se udesignujes, ale veci proste dopredu neposunes.

1 Like

Podle mě je nejhorší práce s odpružením a udržet jízdu nízko a stabilně.

1 Like