Norris: Max si titul zaslúžil, nemá slabinu. Aj bez najlepšieho auta je v hre | Magazín F1 - F1online.sk

Je to za nami. O tohtoročnom majstrovskom titule je definitívne rozhodnuté. Max Verstappen v šampionáte porazil aj Landa Norrisa, ktorý mu dokázal vzdorovať najdlhšie zo všetkých. Na staronového majstra bol však prikrátky. Po pretekoch Verstappenovi gratuloval a vyzdvihol jeho obrovské kvality.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/180510/norris-max-si-titul-zasluzil-nema-slabinu-aj-bez-najlepsieho-auta-je-v-hre

Ano, souhlasím snad ve všem. Jenom drobnost, to druhé místo ještě není vyhrané, Lando se nesmí zapomenout ohlížet za sebe :slight_smile: .

4 Likes

No vida, takhle se ma mluvit. Mel jsem proti sobe jednoho z nejlepsich a byl jsem to ja, kdo ho nahanel. Mohl jsem byt lepsi, ano a budu.

Rychle se uci.

6 Likes

Robí nám radosť :smiley:

3 Likes

Lando je sympaťák, když jsem do něj letos rejpal že měl předvést víc, tak jsem měl pak vždycky blbej pocit.
Příští rok na tom bude lépe! :slightly_smiling_face:

1 Like

Aj jazdecké 2. miesto ale aj tímové víťaztvo. Len aby im to neutieklo pomedzi prsty. Už si to za tento rok zaslúžia.

1 Like

Sympatia je veľmi subjektívna vec…
Mne nebol sympatický nikdy a po tomto roku ešte menej…

That’s a bit rich coming from you :grin::grin::grin:

Ako to myslíš ?

Presne tak ako píšem, ale veď okej sympatia je vec subjektívna a ťažko niekomu niečo vyčítať. Ty si ideš Russela ja si idem pomaly celý peletón. Zasmial som sa pri porovnaní Russel vs Norris. Jeden je cringy a crikey druhý je zas ako pubertáš.