Norris mal v nedeľu ráno predtuchu: Celý víkend som niečo cítil | Magazín F1 - F1online.sk

Lando Norris sa konečne dočkal. Viackrát v jeho kariére to vyzeralo, že je všetko nachystané na víťazstvo, viackrát bol blízko, ale v Miami išlo spočiatku všetko proti nemu. Po štarte z piateho miesta a prvom stinte za zadným krídlom Sergia Péreza to skutočne nevyzeralo, že toto bude deň s veľkým „D“. V kokpite McLarenu však podľa slov Landa Norrisa prevládal odlišný pocit.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/153081/norris-mal-v-nedelu-rano-predtuchu-cely-vikend-som-nieco-citil

Netušíte někdo jak se Landovi vstávalo dnes ráno?
Vlastně pro něj je ještě sále noc. :champagne: :clinking_glasses: :beers: :tumbler_glass: :beer: :tropical_drink: :cocktail: :wine_glass: :pouring_liquid:

tiez som uz chcel ist spat, ale pozeram ze norris dobieha sainza pol sekundy na kolo, odkedy zmizol perez do boxov, tak reku fuuuu co keby :slight_smile: ale myslel som ze ten virtual safety car bolo ono a ze to je vsetko.

inak prvu polku pretekov som bol smutny ze perez netrafil verstapena, ale teraz som rad, ze bol noris rychlejsi, ze si to vybojoval.

kazdopadne, sainz jazva od slepaku, hned vyhral. noris, rana na nose, hned vyhral. ktovie kdo dalsi sa pred vikendom dogaba.