Norris má pocit, že každý hovorí len o aute: Nemáme taký veľký náskok | Magazín F1 - F1online.sk

Krome toho tofu mnam.

Potrebuji vedet jestli tam u ty nadrze jsou dve cerpadla, jedno taha smes z tanku a druha ji vhani do motoru, je to tak?

image
image

4 Likes

Myslim, ze feedback jazdcov McLarenu problem nebude, ked vidime krivku ich uspesnosti pocas ich posobenia :slight_smile:

Ale s “prehladom” Landa suhlasim, on nevedel vymenovat ani Miku ako MS za McLaren atd., cize tie slova o “jednoduchosti” chapem.

Co uz moc nechapem, ze v com je to dolezite?
Sledujeme ich ako jazdcov F1, nie vedomostny kviz :smiley: Kebyze tak riesim hokejistov a inych sportovcov, asi by sa dost preriedilo komu sa da fandit :smiley:
Ale ako isty faktor pri (ne)sympatiach to chapem…
Vzdy by vsak mal byt prvorady prejav na trati i mimo nej pocas sutazneho vikendu, nie sukromie, teda aspon podla mna :slight_smile:

3 Likes

Ja nemám rád práve Landa pre jeho prejav v rámci race week. Alibistické kecy a arogantné vyjadrenia. Ale to je môj názor. Tvoj ako jeho fanúšika plne rešpektujem.

Hmm, Lando je vsechno jen ne arogantni.

1 Like

Jak bych tohle asi mohl vědět Bobe?
Musíš něco lehčího, nejlépe o vaření, tam se nejde zmýlit.

Musím už pracovat, je nefér, že ty nemusíš…

Neviem ja z jeho vyjadrení minulý rok ako post race atd ho vnímam ako arogantného. Ale to je môj názor a chápem, že to vidíš inak.

Ja nie som Landov fanusik, Oscar mi je sympatickejsi. A McLaren mi je najblizsi (no nie jediny), nech vyhra lepsi.

Vies, ty si napr. vcera Landa po prvej VC kritizoval za vyroky k tej dominancii (ja sa s nimi tiez nestotoznujem), ale ze cele roky (to je prava dominancia a nie len dom. vykon na par VC) toto robil Lewis (a toho som tu x krat “branil”), ktoreho ma teraz Ferrari a aj kopu inych reci, az tak moc nie :slight_smile:

Cize ano, casto vyhravaju sympatie, bezohladu na ine okolnosti.

Jses technickej typ, jezdis na motorce, jidlo urcite zvladas jen na uzivatelske urovni :face_with_hand_over_mouth:

Vzdyt Lando je sama legrace a sprym, arogantni tam jsou jini, byli.

Ja preferujem Leclerca a áno Hamilton tiež je alibista. No bol, nevieme ako by bol teraz.

2 Likes

Viem, ze si Charles fan a vidis, Hamiltona dokazes pekne vo Ferrari akceptovat, napriek vsetkemu…
Vlastne to mame podobne, ja mam Landa neutralne (nevadi mi jeho prejav, ale ani ho nechvalim), ked ho obhajujem, tak ked vidim neobjektivne hejtovanie ci prehananie.
Osobnostne preferujem Oscara, ale nie na ukor Landa, nech vyhra lepsi. Je pekne, ze mozu obaja, tak ako aj vo Ferrari :slight_smile:

1 Like

Presne tak, nech vyhrá ten lepší.

1 Like

Je zaujimave ako rozne moze clovek posobit na ludi. Ono to bude najma zapricinene tym, ze nikto z nas ho osobne nepozname a vychadzame len z nejakych videii/rozhovorov.

Na mna zase Lando posobi ako clovek ktory bol v detsve sikanovany dodnes ma z toho mentalne problemy ale ocitol sa v prostredi kde nemozes ukazat slabost a tak sa snazi posobit sebaisto, i ked mu to prilis nejde. Myslim, ze do tejto pozy ho tlaci aj samotny tim aby posobil sebavedomo a nie ako dieta ktore si robi zo vsetkeho srandu ako tomu bolo ked dosiel do F1.

Ked Max povie “Ja budem sampion” tak to sebavedomie z neho srsi na druhej strane ak by to povedal Lando, tak mu proste neverim, vidim, ze si nie je sebaisty.

Někde jsem před pár dny viděl hezkou fotku se záběrem hrdlo palivové nádrže. Bylo tam hezky vidět napouštěcí hrdlo i otvor na odvětrání. Myslím, že tam byla vidět i trubička na odsávání přebytečného paliva.

1 Like

Btw koukněte na záběr zadního křídla Albona, když ho předjíždí Antonelli, to křídlo je jak žvejka :grinning:

2 Likes

Ok, ty cerpadla tam ale musi byt dva ne?

V nádrži určitě bude vysokotlaké čerpadlo, které tlačí palivo do vstřikovacího systému. Na potrubí bude palivový filtr. Palivo se odčerpává podtlakovým čerpadlem, ale to není ve voze, ale bude pojízdné se kterým přijedou mechanici. Na to bude asi určená ta druhá tenká trubička u hrdla nádrže.

Pockat, v nadrzi, ale videl jsem i na nadrzi u historickych vozu bude cerpadlo ktere ma za ukol sosat smes, z nadrze ji privede do filtru, dalsi cerpadlo pak posle smes do motoru, muze byt?

Pak tam musi byt nadrzka na prebytek, odpad.

Mechanici prijedou?