Norris: Ľudia rozprávajú nezmysly, na volante mi svietila žltá vlajka | Magazín F1 - F1online.sk

Pre Landa Norrisa môže byť sezóna 2024 splneným snom. Britský pretekár je naďalej v hre o titul, ale zároveň si v priebehu roka prešiel nejednou náročnou skúškou. Mnohí spochybňujú jeho psychickú odolnosť, zvládanie internej politiky a najnovšie aj jeho zrak. To posledné viedlo Landa k dosť naštvanej reakcii.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/172141/norris-ludia-rozpravaju-nezmysly-na-volante-mi-svietila-zlta-vlajka

Naprosto souhlasím! Všichni vynášejí do nebes Oscara, a to zaslouženě. Ale neuvědomují si že mu taky Lando hodně pomohl zdržením Pereze a myslím že Landův výkon v závodě byl taky vynikající a srovnatelný s Oscarovým!!! :orange_heart:
Však byl Lando třeba v kvaldě rychlejší než Oscar a v druhém sektoru měl čas rychlejší o 0,15s … ale všichni teď Landa kritizují a tvrdí že si titul ani nezaslouží - totální nesmysl. Vetšinu roku je rychlejší než Oscar, pár chyb udělal (Spa), ale chyby dělá každý i mistři světa ve svých nejlepších sezonách. Bohužel smůla a chyby týmu Landovi tento rok dost zkomplikovali život, ale stále věřím že ten titul udělá!!!

1 Like

Lando je velice šikovný i rychlý jezdec. Na své zkušenosti bych řekl, že je nadstandardní jezdec a jen proto, že se mu nedaří starty z prvního místa ho někteří neoprávněně hážou ze skály.
Podle mě je Lando jezdec o kterého by se měly rvát všechny týmy a nejspíše i budou a jeho fandové z jeho výkonů taky musí mít velkou radost.
Více takových jezdců.
Zapomněl jsem dodat, že za Landové chování se taky nikdo stydět nemusí.

1 Like