Norris konečne ovládol sobotu: Dokázať niečo také v Monaku je výnimočné | Magazín F1 - F1online.sk

Landovi Norrisovi v tejto sezóne vôbec nevychádzali kvalifikácie, no tú najdôležitejšiu v kalendári zvládol na jednotku. V sobotu sa stal vôbec prvým pilotom v histórii, ktorý dokázal prejsť celý monacký okruh za menej ako 70 sekúnd, vďaka čomu sa stal držiteľom pole position a spravil míľový krok za svojím druhým pretekovým víťazstvom v sezóne.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/201233/norris-konecne-ovladol-sobotu-dokazat-nieco-take-v-monaku-je-vynimocne

Lando sa nevzdava, tak to vypada ze s Oscarom to bude velmi tvrde …
Dufam ze tento rok bude majstrom papajovy alebo cerveny pilot.

1 Like

Bravo Lando! A ani jsem to neviděla, teď už je jasné, že nosím smůlu. Snad se to nepotvrdí zítra, až se budu koukat.

2 Likes

Prosím ak je to tak nepozeraj :grinning: Až zo záznamu.

1 Like

No jo, když mě to zítra nedá :smile: . Hele, jestli chce být Lando šampión, tak musí porazit každého - i mě :smile: . Jsem čarodějnice nejvíc čtvrté kategorie…

3 Likes

Ježiš marjá. To som nevedel. S tebou len za dobre :smiley: Saxana hadr.

1 Like

Je skvělé když si člověk dokáže dělat srandu sám ze sebe.
To suchaři nedokážou. :+1:

1 Like

Si se mnou nezahrávej… Dexempo-muto-šumpoplex! A jestli teď nejsi králík, tak budu 300 let po škole :smile:

1 Like

Takže tvúj táta je netopejr???

1 Like

Moc to nepřeháněj, už mám tři na pekáči a další mi škrábou na ledničku ať je pustím domů. :grin: :rabbit:

1 Like

Jistěže! Ale měl to trochu posunuté, vždycky 4 měsíce spal doma a pak 8 měsíců lítal po světě :smile: . Ten by mi dal, že jsem napsala, že doma spal… Takový pracovitý člověk :smile: !

3 Likes

Netopejr s plaveckým kurzem. :slightly_smiling_face:

1 Like

Ak by si z fóra niekedy chcela nedajbože odísť pošlem ti odvar z babského ucha :smiley:

2 Likes