Norris je zo svojho kola šokovaný, Piastri šprint zabalil | Magazín F1 - F1online.sk

Šprintová kvalifikácia sa v podaní McLarenu dá jednoznačne označiť za sklamanie. Veď ako inak sa dá pomenovať štvrté a šestnáste miesto pre tím, ktorý bol v uplynulom období dominantnou silou.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/175044/norris-je-zo-svojho-kola-sokovany-piastri-sprint-zabalil

Zklamali hoši, zklamali. Co víc k tomu říci. Takhle žádné drama v boji o titul nebude a je to určitě škoda.

1 Like

Slabota z ich strany, bez ohľadu na to či šlo len o šprint. Maxo sa nemusí ani snažiť, McLaren mutitul dáva na podnose

Hlavne je totálna hlúposť doniesť na šprintový víkend vylepšenia a k tomu povrch v Austine bol veľká neznáma. Na čo toto bolo dobré. Veď ale snáď oni lepšie vedia. Aj keď traťové limity sú iná vec a je to lotéria na koho a kedy to padne.

2 Likes

McL dovezl velký balík vylepšení, mám za to, že prostě nestihli správně nastavit monopost s tím vylepšením. Po sprintu je parc fermé otevřené a můžou to napravit, samo ty body za sprint jsou v boji o titul důležité. Ale co mě teda víc překvapuje, že RBR je dle race pace simulací až 3 silou na stejné úrovni, jako Mercedes, jestli by tomu tak v neděli bylo, tak je to nová zápletka. Jinak Piastri totálně zklamal, není tam omluva

1 Like

Urcite ti bude tim podvodnym a nove upravenym zadnim kridle!!

A ted vazne, osobne si myslim , ze kdyby to Pia neprehnal v najezdu tak je v pohode v top4. Uvidime dnes vecer, ale pevne verim, ze tohle malinkate zakopnuti v sprint kvalde bude zapomenuto jakmile se rozviti svetla na zavode. Verim, ze MCL je porad tam kde byl posledni zavody

V zavode pujdou dopredu oba Mercedesy, win bude slavit HAM.

VER ma nastaveno na Q, hned po startu zacne ztracet, neumim si predstavit ze by se Red Bullu podarilo nepozorovane otocit s Marko sroubem.

A Ferrari neexistuje?

Ale existuje neboj, pujdou pred Red Bull, tezko rict, za tech par kol kolik stihnou, musi tlacit.

Je tam i Norris, to je jasny.

Ja by som rad vedel, kde Piastri šprint zabalil ako sa píše v titulku