Norris je rád, že sa nezmenil, ale mrzia ho niektoré poznámky na adresu Verstappena | Magazín F1 - F1online.sk

Lando Norris sa nám po zisku titulu poriadne rozrečnil. Počas celého víkendu si držal skôr odstup, ale keď ho definitívne korunovali šampiónom, rozplakal sa, žiaril šťastím a chcel sa so svetom podeliť o čo najviac svojich emócií. Opäť to bol „ten“ Lando, autentický, úprimný, otvorený a pravdivý.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/223286/norris-je-rad-ze-sa-nezmenil-ale-mrzia-ho-niektore-poznamky-na-adresu-verstappena

Snad můžu trochu mluvit i za ostatní příznivce Landa - my jsme taky rádi, že se nezměnil, proto mu fandíme. Osobně si myslím, že tak úplně křehkou psychiku nemá, záleží taky na tom, co si pod tím pojmem představíme, ale jistě není žádný chladný robot. O to víc uznání zaslouží, že to přes vzestupy a pády (spíš obráceně :slight_smile: ) včetně projevů “fanoušků” nakonec proti těm prý lepším zvládl a už mu titul nikdo nevezme. A že občas plácá, no a co? Proslovů jako narýsovaných od marketérů máme habaděj…

7 Likes

Evka pravdu máš :smiley: :+1: :clinking_glasses:

3 Likes

Dík :slightly_smiling_face: . Třeba nemám, ale s tím dokážu žít :smile: . Pořád jsem v takovém příjemném útlumu…

2 Likes

Ono sa podľa mňa nakoniec ukázalo, že Lando je psychicky odolnejší než si všetci mysleli a Oscarovi, ktorý bol pre všetkých iceman, sa to začalo dostávať do hlavy. Ono je rozdiel medzi tým, ako človek ten tlak cíti a ako ho prejavuje navonok. A o tom to podľa mňa je, naučiť sa pracovať s tlakom. Nie o tom, byť zlý a zákerný. Keď už, tak tá zloba a zákernosť na trati je podľa mňa tiež akýmsi výsledkom tlaku a nervozity, akurát sa to proste u niektorých ľudí prejavuje inak. Pretože paradoxne Max aj Schumi boli mimo trate hádam najsympatickejší chlapci. Čiže celý ten argument, že na titul musíš byť bad boy, to je veľmi zjednodušené a proste blbosť.

5 Likes

obrázok

je fajn, ze aj v klube piran moze vyhrat niekto, kto ide ocividne tou spravnou cestou a ukazuje ostatnym, ze napr agresivita a porusovanie vsetkych moznych pravidiel nie je podmienkou uspechu - co v sebe maju niektori fans mylne zafixovane.

(ale zas povedzme si ze piastri je na tom tiez velmi podobne a aj verstapen sa uz obcas kroti pri vytlacani, a realne nehrozila umyselna zrazka v poslednej gp ako v 90kach ci 80kach, takze osobna integrita jazdcov sa celkovo vyrazne zlepsila)

never change lando

3 Likes

To mi právě připadá jako dost velký paradox. Lando byl (a asi pořád je) obecně považovaný za labilního, a přitom nakonec uspěl díky tomu, že dokázal až na výjimky přivézt relativně dobrý výsledek i v situaci, kdy se mu zjevně tolik nedařilo. Jasně, měl i štěstí, že v té době byl McLaren celkově lepší auto v porovnání s ostatními a ve druhé polovině sezóny to už tolik neplatilo. On se ale i vloni dokázal i po nevydařeném závodě vždycky vrátit, nemívá delší krize. Možná ho to stojí větší úsilí než ostatní, ale to už je nakonec jedno. Hlavně, že je to doma :slight_smile: .

2 Likes

Někdo má holt serióznost vrozenou a jiný ji nedocílí ani když se snaží sebevíc.

1 Like

Že jo? Vidím to na sobě, můžu se snažit být seriózní sebevíc, a nakonec mi stejně ze všeho vyjde nějaká blbost :smile: . Až na úplné výjimky samozřejmě.

1 Like

To máš dobré. Mi už nikdo nevěří, ani když mám nad hlavou svatozář. :innocent:

1 Like

Ja som pozeral start z Landovho onboardu. A uz len pri cakani na zoradenie aut a zhastnutie cervenej by som sa asi posral :smiley: Tolko k psychike pilotov.

3 Likes

Sainz mal v rozhovore po preteku pravdu:

2 Likes

Neviem, podľa mňa je považovaný za labilného, lebo má často blbé kecy a berie sám seba dosť vážne, pýta si poznornosť. A je autentický proste, bez filtra častokrát. Ale reálne v tom aute tomu nič nejak neasvedčuje. Ale raz ked získaš určitú povesť, ľudia to tak budú brať. Tzv. Flanderization ale v reálnom živote.

1 Like

Mirek Dušín byl vedle něj jak šmirgl. Ale jo, je dobře, že tam máme různé typy osobností a že se občes dozvíme i něco, co neprošlo sterilním PR procesem.

No neviem, či teraz, akoby prešiel nejakou “osvetou” a bude mať level nelabilnosti, ako nejaký Max alebo Schumi svojho času… trocha by som brzdil s touto miernou “onaninou” nad Landom :smiley: , zas to nebolo také na hrane, nepoviem, keby to bol interný súboj ala Rosberg vs Ham, 2021 Max vs Ham alebo 2000 Mika vs Schumi… :slight_smile: :man_shrugging:
V drvivej väčšine sezóny si mohli dovoliť byť nad vecou, len si to sami dosť skomplikovali, ako sám Lando, tak samotný tím McLarenu (Oscar detto, o tom žiadna), Lando to nakoniec nejak dal, ale žeby z neho mal byť teraz nejaký potenciálny majstrovský materiál do budúcna, o tom do istej miery pochybujem, stále má silnú konkurenciu, ak to bude čo i len trocha vyrovnané, tak ho taký Max, Charles a George určite porazia, a dovolím si tvrdiť, že aj takí matadori, ako Ham alebo Alonso, sú všetkými masťami mazaní, žeby proti nim mal Lando tiež dosť veľké problémy a proti nim by som si naňho určite nevsadil… :slight_smile:
Áno, Lando nie je drevo, to netvrdím, ale túto sezónu dal celkovo tak na +2ku, a neviem, či by som ho zaradil medzi nejakých top jazdcov s jedným titulom, skôr sa mi približuje typu Button / Damon Hill, raz ten titul dáko dali a potom mierne zapadli prachom. :slight_smile:

Dříve chodila s portugalským fotbalistou? Aha, tak už víme jaký typ paní to je :slightly_smiling_face:

Copak Dejve, špatná zkušenost s ženami?:stuck_out_tongue:

Naopak, ony mají špatnou zkušenost se mnou :smiley: