No neviem, či teraz, akoby prešiel nejakou “osvetou” a bude mať level nelabilnosti, ako nejaký Max alebo Schumi svojho času… trocha by som brzdil s touto miernou “onaninou” nad Landom
, zas to nebolo také na hrane, nepoviem, keby to bol interný súboj ala Rosberg vs Ham, 2021 Max vs Ham alebo 2000 Mika vs Schumi…

V drvivej väčšine sezóny si mohli dovoliť byť nad vecou, len si to sami dosť skomplikovali, ako sám Lando, tak samotný tím McLarenu (Oscar detto, o tom žiadna), Lando to nakoniec nejak dal, ale žeby z neho mal byť teraz nejaký potenciálny majstrovský materiál do budúcna, o tom do istej miery pochybujem, stále má silnú konkurenciu, ak to bude čo i len trocha vyrovnané, tak ho taký Max, Charles a George určite porazia, a dovolím si tvrdiť, že aj takí matadori, ako Ham alebo Alonso, sú všetkými masťami mazaní, žeby proti nim mal Lando tiež dosť veľké problémy a proti nim by som si naňho určite nevsadil… 
Áno, Lando nie je drevo, to netvrdím, ale túto sezónu dal celkovo tak na +2ku, a neviem, či by som ho zaradil medzi nejakých top jazdcov s jedným titulom, skôr sa mi približuje typu Button / Damon Hill, raz ten titul dáko dali a potom mierne zapadli prachom.