Norris flirtoval s bariérami: Tlačil som na to, chcel som mať čo najväčší náskok | Magazín F1 - F1online.sk

Keď pilot zvíťazí s takým obrovským náskokom, ako sa to podarilo Landovi Norrisovi v Singapure, väčšinou to znamená, že jeho monopost má veľkú rýchlostnú výhodu a pilot sa v pretekoch takpovediac len vozil. To však nebol Norrisov prípad, čoho dôkazom boli aj dva dotyky s bariérou.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/172905/norris-flirtoval-s-barierami-tlacil-som-na-to-chcel-som-mat-co-najvacsi-naskok

Lando sice nějaké ty chybky dělá, ale má velkou výhodu v tom, že je stabilně opravdu rychlý. Může se mu vyčítat kde co, ale nedostatečná rychlost ne. To říkám proto, že se na to myslím občas zapomíná :slight_smile: .

4 Likes

Gratuluji Landovi ke svému prvnímu vítězství z prvního místa. :muscle:

2 Likes

ked mam 20sec naskok, tak tlacit na pilu nieje dobry napad… skoro si tam odlomil predne kridlo, a mohlo to kludne dopadnut aj odstavenym autom. Dnes bolo minimalne tolko stastia, ako rozumu

Lando mal najlepšie auto a zbytočne riskoval ale tak sa mu to nevypomstilo ale doplatí ďalšie preteky na to lebo psychicky nie je v takej pohode.

Ísť na plno potom spomaliť je väčšie riziko ako ísť jedným tempom

1 Like

Ja si myslím, že po tomto dominantnom výkone už v pohode bude. Ak teda Oscar nezlepší kvalifikácie :slight_smile:

presne tak, ak spomalíš ťažko triafaš brzdné body. Je pravda ale že nemusíš ísť hranu.

Trochu zbytečné, stačil mu náskok aby pod SC nebo VSC dojel na výměnu gum před Maxem, dál riskovat kontakty se stěnou je velmi zbytečný hazard. Dominance mu snad dodá více jistoty a klidu.