Norris: Ešte je skoro na to, aby zo mňa spravili jednotku | Magazín F1 - F1online.sk

Aby boli šance Landa Norrisa v jazdeckom šampionáte najvyššie, zišiel by sa mu každý jeden bod. Ani on si však nemyslí, že by už nastala vhodná doba na určenie jasnej tímovej jednotky a dvojky.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/165999/norris-este-je-skoro-na-to-aby-zo-mna-spravili-jednotku

Lando, pěkná řeč, ale kritici tě stejně neposlouchaj, natož aby tuto filosofii respektovali :smile:

prva sanca od 2008 kde by teoreticky mohli vyhrat jazdecky titul a oni zacnu razit takyto nunu pristup - neskutocne

chcel by som pripomenut ze McLaren bez vlastneho motoru zas tak skoro takuto sancu mat nemusi aj ked sa im momentalne dari

4 Likes

Peréz zázračne prvá rada.
Vždy som vravel, že keď ich začne konkurencia ohrozovať, Peréz bude mať podobnú rýchlosť, ako Ver.
Som zvedavý, ako obstojí v závode.

Uplne podobna, sekunda hore dole vsak…

2 Likes

Lando by se měl starat výhradně o sebe, o maximalizaci svých vlastních výsledků závod od závodu, a od týmu chtít taky maximální podporu, nic víc a nic míň.

1 Like

Beduínům se věřit nedá. Zdá se že se v McL něco děje.

Hrozný… to co předvedl McL s Norrisem dlouho nerozdejchám.
A nevěřím Norrisovi ani slovo. Říká to jak říkanku.

bud to pochopil a zmenil nazor alebo je len trapna PR postavicka ako sa tu nadavalo Russellovi

1 Like

neveria si samil. Maju jedinecnu sancu a pchaju hlavu do piesku.

1 Like

Chudák, už ho zlomili.

1 Like

Nejde o čas na Ver, ide o pozíciu na štarte voči súperom.
Ver 1
Per 3
Doteraz mal problém dostať sa do top5. :wink:

Proste podobnu rychlost ako Verstappen nemal, bol rovnako daleko, len superi bol v Q velmi daleko… Dnes sa Perez s tou podobnou rychlostou dostal z 2na 8 a Ver z 11 na 5 a to na trati kde sa nedalo predbiehať…

2 Likes

Podla mna je uz neskoro.

Ak je 6 desatín strata v Q podobná rýchlosť, tak potom áno. V opačnom prípade si vždy trepal. :smiley:

V závode obstál tak, že z P2 vykúzlil P7 a Max z P11 dal P4. Tomu sa teda povie podobná rýchlosť. :smiley:

2 Likes

Úmyselne ho zavolali do boxov predčasne, aby nemuseli použiť tímovú réziu, tým mu pokazili celý závod.
Checo neni majster sveta, to vie každý, ale až tak pomalý rozhodne neni.
Po letnej prestávke ešte uvidíme zmeny.