Norris: Chcem vyhrať, no zároveň viem, čo potrebujeme urobiť | Magazín F1 - F1online.sk

Lando Norris a celý McLaren si v kvalifikácii vytvorili výborný základ pre dosiahnutie prvého konštruktérskeho titulu od roku 1998. Britský tím získal kvalifikačné double. Norris samozrejme vníma bitku s Ferrari, no tímový titul chce spečatiť štýlovo.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/182920/norris-chcem-vyhrat-no-zaroven-viem-co-potrebujeme-urobit

Za normálnych okolností by som jednoznačne prial McLarenu, po toľkých rokoch ako ich niekdajší dlhodobý fanúšik ale pre tieto alibistické :poop: Okrem Budapešti sme nikde neboli jasne najrýchlejší a to ako zbabrali a zahodili WDC titul s ospravedlnením, že oň vlastne ani nechceli bojovať, ja normálne dúfam, že zajtra obaja vypadnú a získa to Ferrari…

3 Likes

Tebe to dobre kú.ruje na hlavu :clown_face: menuj ešte jedny preteky, kde mali double s pohodlným náskokom pred tretím v poradí

1 Like

No však to je ten problém, že pohodlný náskok mali iba v Maďarsku. Mali ho mať aj v Silverstone, Holandsku, Taliansku, Singapure a pravdepodobne aj v Kanade.

1 Like

Takže zítra McLaren první zatáčka a budou rádi když to alespoň jedno jejich auto přežije.

Jsem fakt zvědavá, jestli se McLaren poučil a domluvil aspoň takový základ, aby se jim kluci nesrazili v první zatáčce. Rozdané to mají v tuhle chvíli víc než dobře jak na PK, tak na druhé místo v PJ. Poražení “zvenčí” nemůžou být, můžou se jenom porazit sami.

… vždyť se ještě ani nesrazili ne? :thinking: V tomto směru raději ať nic nemění :smiley:

To je vlastně pravda. Je zvláštní, že nejriskantnější mi připadá, když startují vedle sebe :slight_smile: .