Norris chce získať titul, ako sa patrí: Cieliť na druhé miesta nie je správne | Magazín F1 - F1online.sk

Landovi Norrisovi do konca sezóny stačí zbierať druhé miesta a má garantované, že získa majstrovský titul pred Oscarom Piastrim. Takto konzervatívne však k záveru ročníka nemieni pristúpiť. Chce ho uzavrieť víťazstvami.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/220285/norris-chce-ziskat-titul-ako-sa-patri-cielit-na-druhe-miesta-nie-je-spravne

Omlouvám se, ale tohle jsou strašný slinty…

S tou podporou McLarenu si ten titul zajistí.

2 Likes

Nebude to mit Lando jednoduchy, i kdyz si myslim ze Emil Nejlepsi v nasledujici Q opet vybuchne, pac bude mit v hlave ponizeni od Kimiho ktery si s nim minule pohral a novy auto mu podruhy po sobe Red Bull nepostavi. Vetsi nebezpeci hrozi Landovi od Oscara, ten nema co ztratit, do velkeho kose smuly se uz nic nevejde.

V Q opet vybuchne :blush:
bude mit v hlave ponizeni od Kimiho :smile:
ktery si s nim minule pohral :joy:

5 Likes

Echech, ty jses z toho myho komentu tak ohromenej zes ho zvladl jen okopirovat, nebo jak tomu mam rozumet :male_detective:

čomu si nerozumel na tej jeho reakcii ? Veď ti to jasne napísal , ale máš to aj pod Nickom : ,Odborník" Jednoducho sa vyznáš :rofl:

Ahoj :person_raising_hand: @CarlosRe je k smichu a ty taky vy odborna poroto, ticho :rofl:

1 Like

Nuž, Kámo ja ti neviem, ale badám že si už neni ,ODBORNíK " ale , Inžinier ". Vieš tu komunikovať aj bez titulov? Sú pre teba asi moc dôležité, však . Či ? Po pravde nie si ani jedno ani druhé tak načo ti to je ? Na vážnosti ti to nedá, tomu ver.

Odbornika si vytahl ty, :male_detective: Ja jsem skromny, staci mi v profilu :person_raising_hand:

To je extrémně trapné co Norris tuhle sezonu předvádí ne jen na trati, ale i mimo ní. Ty kecy co měl na začátku sezony jsem bral s rezervou, ale on v tom pokračuje dál, to je fakt hnus velebnosti

1 Like

Podle mě Norris prostě jen nebude nejostřejší tužka v penále.

1 Like

Ale to nie si ani ty a vidíš bavíme sa tu s tebou. Aký paradox. A ani ten co ťal lajkol :+1:

Hele nehrej si tu tichou poštu, pomud chceš něco na mě, tak to piš rovnou a neotáčej tu něco na Spina. Jen jsme se vyjádřili k Landovi a jeho opravdu dost strašným výrokům, btw jaký je to fandit pilotovi, co musí být protěžovaný takovým způsobem, že se odstřelil kolega výkonnostně?:thinking:

1 Like

Už jsem zase šikanovanej. :expressionless:

1 Like

Honzi prestan si trápny a robìs zo seba blba.

Jeden z najšikanovanejších :smiley:

Však jsem se tě jen slušně zeptal🤭

V poriadku. Akceptujem to. A od dnes sa budem bavit s tebou uz len slusne. Sľubujem. Napriek tvojim provokaciam a podkopávaniu lebo o tie ti v prípade Landa prioritne ide.

Keď som to čítal a reagoval som tak si mal pod Nickom Odborník, teraz tam máš inžinier. Tak ja teda neviem je to dáke domotané s tebou .

Asi se ti meni oci, ja nic na profilu nedelal, nejsem male decko. To neznamena ze by sis na me nemel dat pozor.