Tak to by sa mal Sergio naozaj posnažiť. Už je na čase, aby bol aj on šampión.
No nekecej a jakými tituly se tedy honosíš a za co? Teda tady máš titul MR.BAN, ale jinak?
Ten tomu dal prdu no , nedivím se reakcím Norrise a Leclerca. Z RB ta arogance stříká na všechny strany teď…od vedení po fans.
Jajaj chlapci, vam tie tituly nedaju spavat. Aj ty si vystudoval za peniazky nejaku Skoda skolu ci preco si taky kysly a dokonca odpisujes za Honzika?
Tu mam titul jedine Master of Honzi Groh. Jeho mam na tlacitko, vzdy ho zapnem ked chcem.
Tak všiml jsem si že tu lidi s vysokou lustruješ a pomlouváš, ale sám se nepochlubíš. Přitom dva tituly rovnou…
No ale musis uznat, ze jednoducho RB je tim postaveny vyslovene iba okolo Maxa, takze mozno aj tym, ktory ho zatial az tak nevelebime by mal dokazat ze sa mozno mylime
Samozrejme uznávam. RedBull šlape na päty Renaultu 2008. Tam parťák dokonca búral, aby Superstar zvíťazil. V RedBull si Sergio zatiaľ len nechá stláčať gombíky od Helmuta. Mal by sa Sergio nad sebou zamyslieť.
Vždyť on furt jen lže prvně tu tvrdil, jak tu neměl víc, než jeden účet. Pak lhal, jak tenhle účet si založil, protože ke starýmu zapomněl heslo. Když lže o takových ptakovinách, tak je jasný, že lže i o dalších věcech. Btw líbí se mi, jak se tu snažíš postovat osobní věci (třeba moje full name, do DM mi poslal moje telefonní číslo), ale zároveň píše, jak mu je to jedno, ale furt si o mě vyhledává věci. On je nejen lhář, ale těžkej psychopat
-
Nikoho nelustrujem. Vsetky info o Honzovi mi jeho ceski kamarati z for, ktore rozkladal predtym, sami od seba naposielali do DMs. Ta fotecka bol najvacsi zasah, to Honzove zrutenie stalo za to.
-
Uz som to tu pisal ake univerzity som vystudoval, ked Honzi sa snazil klamat o mne, lebo zavidel a zrazu sa zacal hrat on na to, ze ma VUT v Brne.
O sebe ide tvrdit, ze ma VUT v Brne a potom si dovoli o druhych pisat toto:
Chybal alebo zlyhal otec pri vychove.
Navyse este ide pisat, ze ja si o nom vyhladavam veci. Ako by som asi vyhladal jeho telefonne cislo? Vy ste ini mozgonauti. @HellHogr daj mi prosim ta navod ako vyhladat telefonne cislo niekoho podla mena osoby. Nebude to nahodou tak, ze mi to fakt niekto poslal do spravy (rovnako ako ostatne info)?
No vždyť to říkám, že jsi ulhanej psychopat, congrat ještě dej tu pohádku, jak tu jsi, jen když cestuješ a pak tu smrdíš celý dny btw tvůj bff tě prozradil, jak mi lezete na linkedin, takže tak. A schovávat to, že někdo ti něco poslal do DM? A ty jsi pí-ča, aby si to kopíroval a používal?
Zápasník, Hokejista, Data analytik, Cestovatel, který si na cestách krátí čas tím, že se tu chová strašně aby dostával bany, 25 letej mladík s několika univerzitami. Ten životopis se musí psát sám a my mu to všichni věříme samozřejmě.
A pak se zeptá co je median ale očividně měl těžký dětství, když furt mele něco o otcovi, chudák to je, ale doslova
To vypadá, že se tu víc lidí dalo na komedii.
Je zvlastni jak se z vetsiny lidi kolem Vanoc stavaji dusevni mrzaci, melo by to byt naopak, divny cas , zacne to vanocnimi reklamami, pres vanocni pisnicky z radia, konci to preziranim se cimkoliv.
Zaujímavé kecy, ktorými v prvom rade totálne zhadzuje svoj vlastný tím. To by sa mi ako šéfovi rozhodne nepáčilo.
Vrana k vrane sada. Alonso si verstappena hľadá. Darmo
Ty máš vysokú školu a máš potrebu sa tým obhajovať na stupidnom fóre, na ktorom druhým užívateľom píšeš o zlyhaní ich otca ? Alebo o platených školách, či LGBT skupinách.
“Nejaky chudak, ktory je neuspesny snad vo vsetkych aspektoch a je hanbou svojich rodicov”
“Si predstav, ze mas pred 30kou a tvoj najvacsi uspech je to, ze mas jedneho online kamarat, ktory je uplna luza.”
Tak to asi nemáš v tej palici tak veľa, vysokokoškolák. Ukážkovo si sa predviedol.
Presne tak, ukazkovo som opisal Honziho.
Nemiesaj sa do diskusie, v ktorej nevies suvislosti.
Fandi Red Bullu.