Nikto si v tomto roku nezaslúži titul viac ako Verstappen, hovorí Pérez | Magazín F1 - F1online.sk

V lete sa zdali byť nádeje Maxa Verstappena za zisk piateho titulu za sebou, čím by vyrovnal rekord Michaela Schumachera, nadobro stratené a majstrovskú trofej si mal odniesť jeden z pilotov McLarenu. Chyby papájového tímu a jeho pilotov, ale hlavne fenomenálne výkony Verstappena zmenili vývoj sezóny a holandský pretekár teraz predstavuje vážnu hrozbu v boji o titul.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/218297/nikto-si-v-tomto-roku-nezasluzi-titul-viac-ako-verstappen-hovori-perez

Pérovi asi ještě stále běží ze strany RB plat.

2 Likes

Skor pomysla na nejake neskorsie otvorene vratka, po Cadillacu…

Nikto si v tomto roku nezaslúži titul viac ako Verstappen
Uz len za to chovanie na trati, by som mu jeden odobral, nie ze si zasluzi dalsi :smiley:

Letos ale Emil odvádí hodně dobrou práci.
Když vynecháme start v Mexiku, tak letos není situací na které by se dalo ukazovat prstem. Spíše naopak. I když přišel výkonnostní pokles, tak nezpanikařil a nezačal rozbíjet jeden vůz za druhým.
I já musím uznat, že Emil už dospěl.

2 Likes

Jo, Španělsko a Maďarsko byla zábava.

1 Like

Max dospěl, Hamilton se jezdecky vypařil a z Alíka se stal stoletý stařík, který vylezl z kokpitu… :wink:

2 Likes

Alík je pejsek co furt štěká ale už nikdo nepamatuje jestli vůbec někdy nekoho kousl. Nejspíš už ani nemá zuby.

1 Like

Očekával jsem od něj mnohem větší stresy.

Nooo… dejme tomu, že to úmyslné vražení, když vracel pozici, tak bylo v rámci jeho standardu.
Takže asi pohoda.

Já bych očekával mnohem více rozmlácených vozů, proto jsem tak tolerantní.

Dva chodící komplexy. Článek o Verstappenovi a vy tu blejte žluč svých nekonečných komplexů, šašci dva

2 Likes

Max byl vždycky jemná duše, jen to neuměl dát najevo. :wink:

Otázka zní, kdo bude new bad boy. Kimi je na to moc velký chlapeček, Russell moc velký politik a Leclerc moc vystajlovaný top model. A přitom formule tuhle roli potřebuje jako sůl.

Maxi, vrať se!

2 Likes

Ty se vrať do kazajky, to se nedá číst, co tu zase ze sebe sypeš za nesmysly.

1 Like

A co Silverstone, Bahrajn, Saudská nebo Monako v Q?

LOL. Jinak se Bretnix a Jirka nazvat nedají no. :smiley:

2 Likes

Hogar se zase vrátil od psychiatra a má blbou náladu. :grin:

3 Likes

Bretnix tu nejdřív vyblije svůj komplex a pak tu větrá mokrý kalhotky z Maxe. Ten už není zralej ani na Bohnice, to je rovnou do gulagu

2 Likes

Ty, hogar, přestaň si tu sublimovat svoje fantazie, tos měl udělat u toho psychiatra. :grin:

Když je ta Brazílie o víkendu, tak co si dát repete toho, jak Vettel zase zklamal svůj tým a vyřadil oba monoposty ze závodu

ale chápu proč jsi takový fanda Vettela a teď si to nahrazuješ Maxem, ty se vidíš v té jejich labilitě.

3 Likes

Kalhotky musí být s kapsičkou.

2 Likes