Nikto nemá také vybavenie ako my. Nezastavím sa, kým nezískame titul, zastrája sa Stroll | Magazín F1 - F1online.sk

Co jsem udělal? Psal za tebe příspěvek “přeju hekzej večer”? Neblbni, ta zdvižená pravice ti očividně odkysličila mozek.

Kdybych ti tu poslal můj výsledek IQ testu, tak tu ta vaše partička mindárků hází sebou o zem ještě víc :smiley:

1 Like

Prazdny vety bez obsahu. Ale to hodne vypovida o obsahu hlavy…

2 Likes

@spineIesssheep vidíš to, je to jen lhář, co bourá auta na leasing :smiley:

1 Like

obrazek
Jo? tak asi ne no, škoda, že se tu furt střílíte do nohou. Jsem si vás chtěl povodit víc, ale koukám, že se sotva složíte na dvouciferné IQ

Však tě promazali ty bane. :sweat_smile:

1 Like

Takze jenom lzes a siris pomluvy, pecka. :slight_smile: Particka amoralniho dna.

2 Likes

rAstor, tedy ty, dostal ban.

1 Like

Píše existence, co napsala, že by nechala vYset Ukrajince a za to dostala perma ban. Ty jsi ještě víc k smíchu, než jsem si myslel, ten cirkus z rána dáva už teď větší smysl

1 Like

Znovu jako na špinuse… Kde jsem to napsal? Posli screen a nebo nepis lzi.

On se stydí za svojí debilitu, tak bude lhát o tom, že tu měl jiný účet a u toho se postřílí do všeho, když někoho jiný nazve amorálním dnem :smiley:

1 Like

Rastor se pokusil zapojit svoje dvě mozkový buňky a zase se to nepovedlo.

1 Like

Však v pohodě, já vím, že jsi tupej jako poleno a nechápeš psaný text “Však tě promazali ty bane”

1 Like

Hihi klasicka taktika zeleneho tria. Jak dostanou bidu, tak si pak pisou mezi sebou a lajkujou si to. :smiley: :clown_face:

3 Likes

On dostane perma ban a promažou mu jeho rasistický/xenofobní příspěvky a pak ti napíše “pošli mi o tom screen”. To je fakt neskutečná debilita :smiley:

1 Like

Však ti píšu že jsi ban a lžeš tady.

1 Like

Komunista, podporovač Hamásu + lhář rAstor.
To se nám zase sešel pondělní klubík.

Edit: Jo, a vlastně ještě David, ale ten za to nemůže.

2 Likes

1 Like

Jak by rekl Zlatan ,Big difference"
https://www.youtube.com/shorts/Ul5bnDKLOAY
Snímek obrazovky 2025-11-03 205957
Snímek obrazovky 2025-11-03 205959

1 Like

Však dobrý, kromě tvých nenývistních příspěvků to ještě nemusíš ukazovat jaký jsi lhář, když popíráš svůj předchozí účet.

1 Like

A hele, Puff je taky dneska ve formě.

1 Like