To víš Davide, já komouše, co neumí ani napsa správně nick odsuzuju, už jen za to co tu předvádí opakovaně
Budes zitra v praci? Budu ve Slavkove, tak tam muzeme zajit spolecne. Alespon se lepe pozname.
Tak Dejv by se vetřel kvůli jednomu srdíčku ke komukoliv, však ho znáš. 
Co máš furt s IDF? Víš, že jsi jediný, kdo tu o tom neustále píše dokola? A chápeš, že to nikoho nezajímá? Nikoho nezajímá, že tu máš plakát Stalina nad postelí, uctíváš Konečnou, posíláš prachy na Hamás a podporuješ násilné protesty na “podporu” Palestiny, už to pochop.
Takže pořád ne? To máš blbé.
Proč? Chceš abych tě naučil základní práci se screenshotama nebo s řízením, abys nerozflákal další auto? 
Ty nemuzes brat ani sam sebe vazne… Dal sis dobry K.O behem par prispevku. Preju hezkej vecer.

Tak počkej, ty tu píšeš něco o ježkovi, přitom Dejv tu hodil screen s lajkama, kde ježek vůbec nebyl. Potom se tu odpráskneš tím stejným screenshotem, kde ses očividně snažil o něco a nakonec se ještě stydíš za tu nehodu co si způsobil. Tak nevím, kdo nejde brát vážně.
Hezký večer

nic moc Dejve, musíš se ještě snažit a nehonit si triko nad lajkama od bff

LOL
Ok, tohle je poslední reakce, než zase půjdeš uctívat levičáky a teroristy - já chápu, že se snažíš být vtipný, ale nejsi. Je to neuvěřitelně trapné o co se vždy pokoušíš a navíc tvoje odpovědi jsou prázdné, není tam žádná reálná oddpověď ani hodnota. Meleš pantem, ale hodnota je nulová. Chápeš, že jsi se tu jen zesměšnil, když si AMuS nazval bulvárem (a měl pravdu o odchodech z RBR), ale uznával si motorsport Italia (co neměl pravdu o tom, jak Sainz podepsal Mercedes)? Prostě nemáš znalosti, ok, tak jsi prostě hloupý a nevzdělaný jedinec. Ale ty tu neustále vypisuješ naprosto prázdné fráze, vždyť to musí být trapné snad i tobě, pokud máš špetku sebereflexe.
Ty jsi ještě tady? Náborová kancelář je v Tel Avivu.
tak počkej, ty sis rozmyslel ten hezkej večer nebo co tu zkoušíš ťunťo? 
Zase jsi prohral argumentaci a ted delas co? Vypisujes mi, ze jsem porusil neco, co jsi udelal sam? Wow brainiac.
Iq test si udelej ty lopato.
Ajo, sorry, já zapomněl, že žádnej komouš nemá ani špetku sebereflexe
10,2 tis od brainlessa a 10,2tis shitusa. 
Tys tady psal že děláš v praci iq test každej tyden pomalu. 
Posli mi screen, kde jsem neco takovyho psal, diky.

Kdyz ve trech na to hodite nejakej graficek a analyzu, tak na to prijdete.