Nielsen vyzýva súperov, aby v Austrálii podali protest: Choďte s kožou na trh! | Magazín F1 - F1online.sk

Souhlas, ať protestují, pokud FIA nic neudělá.

2 lajkov

Já si myslím, že proti takovýmhle trikům se ještě stále vyplatí protestovat, i když víme jak je FIA často jalová. Nikdo nechce unfair hru. Kromě Mercedesu teda…ale věřím že se s tím zamete i bez tohoto.

3 lajkov

Však to vidíme od zastanců Mercedesu, že jsou to jen účelové kecy a pravidla si upravují na svoji potřebu ala Masi

2 lajkov

Ono víš jak, myslím že Audi s Hondou by protestovaly každej závod, a jak říkám, široké veřejnosti nezakročit proti takovýmu šlendriánu nevysvětlíš. Co maj říci. Jo, v závodech používají vyšší kompresní poměr, ale my to měříme jen za studena takže jsme s tím spokojeni :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

no a ked nic neurobi a prehlasi, ze je Mercedes v poriadku co urobis?

Pošle ti zbytek kostýmu klauna a cirkusovou hudbu, aby sis u toho mohl zatancovat radostí

ako vies, ze v prevadzke pouzivaju vyssi kompresny pomer ked sa to meria iba za studena na rozbratom motore?

Krom brekotu? Nic. Ale to není na mě co s tím, je to na FIA jak chce kompresní poměr vymoci a na týmech.

1 lajk

Ok, tak ten kostým a hudbu ti pošle rovnou ..

Podle podaných protestů jasně uvidíme, že někdo tuhle kauzu myslí vážně, protože za oficiální protest se platí.
Jestli nikdo protest nepodá, tak se ukáže, že se celou dobu jednalo pouze o pavlačové dřysty.

1 lajk

Tak mi to předala média a o tom je tahle kauza.

1 lajk

bez změny pravidel vědí, že protestovat nemá smysl…..a Ferrari říka co ? že protestovat nebude.

A tak štve je to, to chápu….ta díra tam bejt neměla. Holt byla…

Nech podaju protest, ale potom je treba premerat kompresny pomer vsetkym pri pracovnej teplote. Kolko motorov bude mat pomer 16 pri pracovnej teplote? Tolko k pravidlu “pocas celej doby trvania”.

Zároveň říká, že bude hlasovat pro změnu měření. Jojo Grahame, ty tvoje lži a polopravdy

2 lajkov

No jo, díru místo mozku bys neměl mít, ale máš ..

2 lajkov

Ono s FIA nechcete jít do konfliktu, a Ferrari obzvláště :man_shrugging: Navíc když vědí že Audi a Hondě o to hodně jde, a maj co by nováčci taky podstatný důvod.

2 lajkov

Všechny technické záležitostí kolem motorů musí být při homologaci velice důkladně zaevidované. Od použitých materiálů, přes všechny postupy měření až po důkladně změřené výsledky od výkonu na dynamometru, až po emisní data.
Po technické kontrole se mnoho dílů nakonec zaplombuje, aby nemohlo docházet k nepovoleným opravám a výměnám.

Holt motor je nejstřeženější část celé formule.

To jsi okopíroval na AMuSu?

Ferdo už jsem ti to psal. Bretnix tu taky běhal s pěnou u huby, když AMuS psal o odchodech z RBR a po 5 měsících ty odchody začaly.

1 lajk