Postrehol som tu nazory, ze Ferrari ma jednoznacne najlepsie auto, a ze je v podstate zazrak ze su daleko od oboch poharov, co je slusne povedane zaujimavy nazor, a potom nazor, ze to je tym, ze nemaju jazdcov na titul, co uz je mi pride ako totalne sci fi…
- Ferrari ma momentalne auto konkurencieschopne bojovat o vyhry na urcitych tratiach… v brazilii bolo ferrari evidentne 3. auto, v mexiku nebyt maxovych “majstrovskych” manevrov norris s prehladom vyhra, ale hlavne, ferrari je realne konkurencieschopne od Monzy, co bol cca 15 pretek sezony, tak by som rad pripomenul, ze sezona zacala prvym pretekom v bahrajne…
- “Ferrari nema jazdcov na titul”… toto je za mna uplne scifi ale ok… Ferrari ma jazdca, ktory bol uctyhodnym superom verstappenovi v torro rosso, a ktory v 2 sezonach 2 krat porazil norrisa… a pilota, ktory dominoval juniorskym kategoriam a F2 tak, ako naposledy pred nim isty Lewis Hamilton 11 rokov predtym, a ktory dokazal zdolat Vettela ako timoveho kolegu… navyse v tejto sezone Leclerc si nespominam ze by ferrari prislo o body vyraznejsie jeho chybou, to co mu bolo vycitane ze nie je konzistentny, sa stalo jeho najvacsou prednostou spolu s manazmentom gum, takze naozaj nechapem ake uvazovanie predchadzalo tymto nazorom