Niektorí naši ex-piloti si zaslúžili zotrvať v F1, priznal Tost. Rakúšan vymenoval tri mená | Magazín F1 - F1online.sk

si zapni adminsky mod hrdino :smiley:

Nahlašte toho Boba, třeba to tentokrát konečně výjde :slightly_smiling_face:

situs neznizuj sa este nizsie nez uz si, mysli na zada, pokrocily vek nepusti :grimacing:

4 Likes

Asi myslis toho agresivniho magora co si hraje na fotrika Verstappena, bije decka a chlasta prvni ligu. :beer: :beer: :beer:

a kdy nahlásíš Jose, ten tu vyváděl stejně, zase děláš dvojí metr? :smiley:

1 Like

Proč se ptáš, každému vadí něco jiného. Pro mě je tohle za hranou, pro Tebe zřejmě nebylo, nebo jsi to měl nahlásit. A vůbec, třeba je to podle správce v pořádku.

2 Likes

BTW sovieti idu dat dole Teslu aj Ferrari jednou ranou:
image

2 Likes

Nerozumím, proč někoho oslovovat homoušem by mělo být ok a někoho lesbou ne?

1 Like

Se Situs chce podívat, jak je to tak nízko, kde jsi ty :stuck_out_tongue:

Zacalas to ty, kazdy si to tady precte, chces to poprit? Meli by te vyhodit jako prvni.

tak napisem tvojej zene ze je lezba a nech sa ide lezbit niekam inam, co ty na to, povies jej “AAAAAle notak, ty toho nadelas, ja byl tolikrat castovanej za homouse, pche”

2 Likes

tak napíšu někomu z tvé rodiny, že je chudák, něčí pes, kkt atd a ty si povíš: to je fajn, jsou horší urážky

1 Like

Já ji za to nebudu odsuzovat :grinning: Ale my to máme dávno vyjasněný :+1:

1 Like

boze ty si fakt este neprekusol, ze som vas so Situsom oznacil jak kktov, za co som sa aj niekolkokrat ospravedlnil? :smiley: :smiley: :smiley:

mojej rodine to nemas kam napisat lebo nesu ucastnici internetovych for

Ale odpověď zjevně nedostanu. Jen ukázka tvého pokrytectví.

2 Likes

a na co si sa ma konkretne pytal prosim? nejak to tu v “mlze valky” zapadlo :smiley:

Kdo píše o tom co si tu vyváděl? já mluvím o tom, co si tu dnes dopoledne obhajoval a tímhle neobhajuju chování Boba, je to na úplně stejné úrovni

1 Like

Josův podobně laděný příspěvek z minulosti jsem tehdá nahlásil taktéž

V tomhle jezdis do obchodu tam u vas u ukrajinskych hranic?

mas aj moje fotky jezkovske v izbe? alebo preco ti tak strasne zalezi na tom aby som JA bol nestranny :smiley: strasne na tom lpis chlape ale ze az do oci bijuco