si zapni adminsky mod hrdino
Nahlašte toho Boba, třeba to tentokrát konečně výjde
situs neznizuj sa este nizsie nez uz si, mysli na zada, pokrocily vek nepusti
Asi myslis toho agresivniho magora co si hraje na fotrika Verstappena, bije decka a chlasta prvni ligu.
a kdy nahlásíš Jose, ten tu vyváděl stejně, zase děláš dvojí metr?
Proč se ptáš, každému vadí něco jiného. Pro mě je tohle za hranou, pro Tebe zřejmě nebylo, nebo jsi to měl nahlásit. A vůbec, třeba je to podle správce v pořádku.
BTW sovieti idu dat dole Teslu aj Ferrari jednou ranou:
Nerozumím, proč někoho oslovovat homoušem by mělo být ok a někoho lesbou ne?
Se Situs chce podívat, jak je to tak nízko, kde jsi ty
Zacalas to ty, kazdy si to tady precte, chces to poprit? Meli by te vyhodit jako prvni.
tak napisem tvojej zene ze je lezba a nech sa ide lezbit niekam inam, co ty na to, povies jej “AAAAAle notak, ty toho nadelas, ja byl tolikrat castovanej za homouse, pche”
tak napíšu někomu z tvé rodiny, že je chudák, něčí pes, kkt atd a ty si povíš: to je fajn, jsou horší urážky
Já ji za to nebudu odsuzovat Ale my to máme dávno vyjasněný
boze ty si fakt este neprekusol, ze som vas so Situsom oznacil jak kktov, za co som sa aj niekolkokrat ospravedlnil?
mojej rodine to nemas kam napisat lebo nesu ucastnici internetovych for
Ale odpověď zjevně nedostanu. Jen ukázka tvého pokrytectví.
a na co si sa ma konkretne pytal prosim? nejak to tu v “mlze valky” zapadlo
Kdo píše o tom co si tu vyváděl? já mluvím o tom, co si tu dnes dopoledne obhajoval a tímhle neobhajuju chování Boba, je to na úplně stejné úrovni
Josův podobně laděný příspěvek z minulosti jsem tehdá nahlásil taktéž
V tomhle jezdis do obchodu tam u vas u ukrajinskych hranic?
mas aj moje fotky jezkovske v izbe? alebo preco ti tak strasne zalezi na tom aby som JA bol nestranny strasne na tom lpis chlape ale ze az do oci bijuco