Niekto musí z kola von. Lawson bude o rok sedieť v jednom z našich áut, hovorí Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Red Bull bude už čoskoro čeliť dileme. Pred sebou má nastúpených piatich jazdcov, ktorí majú pretekať v jeho dvoch tímoch, ale k dispozícii má len štyri sedačky. Komu zostane v rukách čierny Peter?

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/167792/niekto-musi-z-kola-von-lawson-bude-o-rok-sediet-v-jednom-z-nasich-aut-hovori-marko

Verstappen do Mercedesu a Lawson do RB místo něho. To je fér. :+1:

Verstappen do Mercedesu? Tfuj, z té představy se mi udělalo zle

Jednoznacne Ricciardo.

Pilot co jazdi viac ako 10 rokov a potrebuje rok a pol aby sa ako tak vyrovnal Tsunodovi, ktory je prinajlepsom lepsi priemer nemoze ani pomyslat na miesto v RBR a vo VCARB zabera miesto novacikovi. Tsunodu tam este rok podrzi Honda, Verstappena nikto vyhadzovat nebude. A vyberat medzi Ricciardom a Perezom, za mna je horsi ten, co prehrava s Tsunodom ako ten, co sa nevie vyrovnat Verstappenovi.

2 Likes

Co siiii…nemoze okanzite do acka, vyhori ako tam ako Gasly ci Albon…nech sa vyjazdi v becku

Mňa by neprekvapilo ak by vyhodili Cunodu. V Red Bulle už aj tak nič nedáva zmysel.

mali uz davno vyhodit Pereza aj Riciho.
ale to sa nestane takze Riciho nahradi Lawson, ziadne velke prekvapenie.

VER urcite nikam jinam nepujde, kdyz mu auto a motor neposlouzi ke krouzeni na cele tak skonci, zavodeni a jezdeni s ostatnima ho nebavi.

RIC tam ma nekde v ty skupine milence, to je pak tezky, kazdej nekoho potrebuje.

TSU je dosazenej, nejezdi spatne ale je tam proste za Hondu.

PER se jen usmiva a sleduje co se to kolem nej deje za medialni smrst i kdyz nevyhrava.

LAW by mel byt v F1 aspon na rok, ale rad bych ho videl jinde nez v RB.

Zatim vychazi Cernej Petr na Tsunodu.

Helmutová politika jezdců se v posledních létech v RB natolik vymyká zdravému rozumu, že pro stabilizaci týmu jsou pouze dvě možnosti pro ozdravení.
První možností je odchod Emila jinam.
Druhá a mnohem rozumnější možnost je už konečně kopnout Helmuta do prostaty ať okolním dětem rozdává lízátka, ale ať už konečně dá čtyřem z pěti jezdců svobodný prostor ukázat kdo z nich je nejlepší.

Aneb taháme za jeden provaz.
Teda možná tahají, ale každý z jiného konce. :smiley:

Ta harmonie a klid v týmu vypadá zvláštně