Nezničiteľný Marko. Aj po osemdesiatke sa v novej sezóne zúčastní všetkých 24 veľkých cien | Magazín F1 - F1online.sk

Je pozícia Helmuta Marka vo vedení tímu Red Bull ohrozená? Po smrti Dietricha Mateschitza sa nad majstrami sveta vzniesol tieň špekulácií. Hovorilo sa o odpredaji AlphaTauri aj o konci Helmuta Marka, ktorý bol „Dietrichov človek“. Okrem toho má tento veterán sveta motoršportu svoj vek, aj keď on dal verejnosti zakaždým jasne na známosť, že nikam neodchádza.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/139330/neznicitelny-marko-aj-po-osemdesiatke-sa-v-novej-sezone-zucastni-vsetkych-24-velkych-cien

vsak ma dream job. Keby mi niekto ponukol, ze budem v 80 pracovat full time cestovat po svete 200 dni do roka tak to beriem vsetkymi desiatimi.

2 Likes

’ Budu pracovat pro Red Bull Racing od pátku jedenácté hodiny do neděle večer,“ řekl Marko .

… já myslel že není jejich zaměstnancem :wink:

Tost si určitě chce na chvíli odpočinout a hned jak se začne nudit a to nebude trvat moc dlouho, tak ho znovu začneme vídat na okruzích a pak bude k výměně Tosta za Helmuta hodně blízko.

Je to srdcař! Jaký to rozdíl třeba proti Alonsovi, kterému je polovina let a s narůstajícím počtem závodů má problém :stuck_out_tongue:

Nebo rozdíl oproti tobě, když neudržíš pozornost během závodu a to se válíš doma :stuck_out_tongue:

off topic - novej AM bude prezentovanej 12.2.

1 Like

To je hodně stará informace.
Nemáš spíš nějaké info ohledně týmů a jejich vozů?

Stará informace, oficiálně potvrzená dnes, ale ty furt věříš Alpině a zrychlení o 0.6s :stuck_out_tongue:

1 Like

Aston Martin AMR24 prošel nárazovými testy FIA :ok_hand:

2 Likes

A v pozadí se lobuje za zrušení TD18

1 Like

@PUFF

To říkám po 2026 končí v F1 Max i Helmut :grinning:
Teď vážně, tohle rozhodnutí RB se dá chápat, ale víme, že Helmut si svoji roli upravil na PR kecalista dávno

max tam podla mna bude do konca zmluvy a cau, do tej doby sa mu mozno etabluje ten GT team

Já si myslím, že celou smlouvu Max ani nenaplní a upřímně by mne nepřekvapilo, kdyby v RB skončil Max, Helmut, Horner i Newey ve stejný moment

to im snad akcionari zabrania ne :smiley: to padne cely rb, ho rovno mozu predat arabom

Na tohle vlastníci nemají vliv, můžou to tahnout přes právníky, ale co z toho máš, když by si přes soud nutil někoho zůstat, když tam zůstat nechce?

da sa tahat za nitky aj inak ako zazmluvnenymi klauzulami, to musis vediet lepsie ako ja :smiley: